Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 February 2014, 17:55   #1
jola
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 79
Standaard Microsoft account

Mijn schoonzoon heeft onlangs een Medion desktop gekocht en heeft nu moeilijkheden om verder met Windows 8 te komen.
Een van de moeilijkheden is dat het niet lukt om een Microsoft account te maken. De boodschap die steeds terugkomt is: Sorry er kan op dit moment geen verbinding worden gemaakt met Microsoft-services. Dan wordt er verwezen naar netwerkproblemen maar die kan ik niet vinden.

Internet Explorer doet heel moeilijk met links op websites, bij klikken op een link gebeurt er helemaal niets, het lijkt wel of er beperkingen aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,

Jos
jola is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2014, 20:43   #2
falstring
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 968
Standaard

heb je überhaupt wel draadloze verbinding dan...?
ga naar de charm in een van de rechterhoeken, en klik op het tandwiel, alwaar je de wifi instellingen kan bekijken, en zo nodig bijregelen.
en bedenk: vlioegstuigstand AAn = wifi UIT en omgekeerd
falstring is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2014, 20:58   #3
jola
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 79
Standaard

Jazeker, internetverbinding heb ik wel.
Een voorbeeld wat niet werkt op internet is: ga naar marktplaats homepagina en dan zie ik alles behalve de drie afbeeldingen rechts boven. De rest van de pagina is goed te zien.

Mvg, Jos
jola is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 February 2014, 21:42   #4
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.827
Standaard

Doe deze fix eens: http://support.microsoft.com/kb/281679/nl
Heb je Windows 8 al geupdate naar 8.1.
Met welke versie van IE werk je? (zie onder HELP).

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 08:35   #5
Arjan van de Wetering
 
Geregistreerd: 11 February 2014
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

Ik zou inderdaad ook proberen om alle windows updates te installeren. Het is wel vaag dat sommige websites ook niet goed worden weergegeven.

Misschien werkt de virusscanner of firewall je tegen? of de firewall van jouw internet-router? Je zou deze beveiliging even tijdelijk kunnen uitschakelen om te testen?
Arjan van de Wetering is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 11:01   #6
jola
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 79
Standaard

De fix mocht niet baten.

Er staat IE10 op.

De normale updates gaan automatisch maar de update van 8.0 naar 8.1 gaat niet omdat ik geen Microsoft account kan maken!

Firewall uitschakelen helpt niet.

Er schijnt Defender als virusscanner op te staan maar ik weet niet hoe ik die tijdelijk uit kan schakelen.

Mvg,

Jos
jola is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 11:30   #7
Arjan van de Wetering
 
Geregistreerd: 11 February 2014
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

Defender in Windows 8 is gelijk aan de "oude" defender + microsoft essentials (maw: een complete virusscanner). Ik verwacht niet dat Defender het probleem veroorzaakt.

Is de pc verbonden met een netwerkkabel of via wifi? Heb je de internet (wifi) router al uitgezet en opnieuw aangezet?
Nog een extra vraag: heb je al een microsoft account (hotmail/live/outlook.com), die je probeert te gebruiken of probeer je een nieuwe aan te maken?
Arjan van de Wetering is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 11:59   #8
Novan
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Locatie: België
Berichten: 18
Standaard

Heb deze gevonden op internet je zou sfc /scannow kunnen proberen lees hier: http://answers.microsoft.com/nl-nl/w...e-b629033fd0de
Novan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 14:16   #9
jola
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 79
Standaard

Bij mijn schoonzoon huis was hij verbonden met een vaste kabel, bij mij thuis is hij verbonden met Wifi.

Hij heeft nog geen account, we proberen een nieuwe te maken.

Ik heb de pc 'schoon' opgestart maar geen resultaat en de schijven zijn gecontroleerd en goed bevonden.

Mvg, Jos
jola is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 February 2014, 14:45   #10
Arjan van de Wetering
 
Geregistreerd: 11 February 2014
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

Ik zou bijna zeggen: opnieuw installeren en nogmaals proberen

Ik weet niet of er recovery dvd's bij de pc zitten? of dat medion gebruik maakt van een recovery partitie (en dat je bij het opstarten F2 of F10 ofzo moet indrukken).

Anders zou je de reset option van windows 8 kunnen proberen (via instellingen, pc instellingen wijzigen, bijwerken en herstellen, systeemherstel). De pc wordt dan opnieuw geinstalleerd.....
Arjan van de Wetering is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:09.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.