Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 January 2010, 08:23   #1
theguvnor12
 
Geregistreerd: 20 May 2007
Berichten: 147
Thumbs down xfx ati hd4890 installatie

beste lezers,

Ik heb onlangs een newe systeem gekocht. Een onderdeel van dit systeem is de xfx ati hd4890. Bij het installeren van de drivers wordt er een optie vermeld dat ik alleen de display drivers hoef te installeren en niet de hele software pakket.

Dit lijkt met behoorlijk handig want die control center van ati neemt behoorlijk wat werkgeheugen in beslag. Mensen nu mijn vraag: Kan ik met de minimale driver installatie zonder probleem gamen? (company of heroes, crysis etc)?

Alvast bedankt
theguvnor12 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 January 2010, 10:44   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

denk het wel, gewoon proberen toch .
  Met citaat antwoorden
Oud 6 January 2010, 13:43   #3
HenkAjax
 
Geregistreerd: 6 February 2007
Locatie: Purmerend
Berichten: 148
Standaard

Als het om gamen gaat zou ik toch het CCC installeren.Binnen Catalyst ControlCenter kun je de prestaties van je videokaart tweaken zonder teveel risico's.Het hangt overigens ook wel af van welk OS je gebruikt en je werkgeheugen.Als je krap in je werkgeheugen zit zou ik dat ook vergroten,succes.
HenkAjax is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 January 2010, 19:51   #4
theguvnor12
 
Geregistreerd: 20 May 2007
Berichten: 147
Standaard

Ik heb vista 32 bit en OCZ 3 gig ddr3-1333 werkgeheugen. core i7 920 maar futuremark geeft altijd aan dat het 975 extreme is. En mijn ati vid-kaart is 1 gig ddr 5. Het is indd beter gewoon meer werk geheugen er in te doen.

Laatst gewijzigd door theguvnor12 : 6 January 2010 om 19:56
theguvnor12 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 January 2010, 10:22   #5
qpc
 
qpc's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Nieuwe Niedorp
Berichten: 5.999
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theguvnor12 Bekijk bericht
Ik heb vista 32 bit en OCZ 3 gig ddr3-1333 werkgeheugen. core i7 920 maar futuremark geeft altijd aan dat het 975 extreme is. En mijn ati vid-kaart is 1 gig ddr 5. Het is indd beter gewoon meer werk geheugen er in te doen.
Meer geheugen plaatsen heeft totaal geen nut zolang je met een 32-bit van Windows werkt. Je zal dan toch over moeten stappen op een 64-bit versie.
__________________
{ De meeste computerfouten zitten tussen het toetsenbord en de rugleuning van de stoel }
qpc is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:18.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.