Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows NT/2000/XP

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 October 2008, 10:28   #1
theguvnor12
 
Geregistreerd: 20 May 2007
Berichten: 147
Exclamation Windows/microsoft update

Hallo,

Het probleem is als volgt ik heb windows update aanstaan(ingesteld download updates en vraag aan mij ze te installeren). Hij download ze wel en als ik ze wil installeren kan hij het niet. Als ik op microsoft update gaat kan de website niet een verder dan het laden scherm. De tijdelijk oplossing van nu is dat ik iedere keer handmatig in het download centrum deze updates zit te zoeken. Maar dit is de pc van mijn ouders. En hun handigheid met computers komt niet verder dan de pc fatsoenlijk afsluiten. Hoe kan ik er weer voor zorgen dat windows update alles weer normaal kan installeren.

system:
Windows xp pro sp2 geinstalleerde (geupdate tot sp3) legaal
Microsoft office 2003 student/home editie (legaal)
AVG anti-vir (legaal)
amd fx x2 5000+
msi k9a2 neo
ati radeon 3870
2 gig werkgeheugen
1 HDD gepartioneerd in een c: schijf van 60 gig en in d: van 128
wlan netgear 54mbps (enigste verbinding met internet.)

Wat kan ik er aan doen om windows update weer updates te laten installeren(het liefste bij het afstluiten)? ( heb al geprobeerd om een tijd in te stellen waar bij windows ze zelf installeert werkt ook niet.)

Laatst gewijzigd door theguvnor12 : 15 October 2008 om 15:38
theguvnor12 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2008, 15:37   #2
theguvnor12
 
Geregistreerd: 20 May 2007
Berichten: 147
Exclamation

Ik heb nu op een andere pc het zelfde probleem hij vind updates maar hij kan ze niet installeren. Alleen op die pc kan ik wel op windows update site.

System:
Windows xp home sp 1 geinstalleerd (geupdate tot sp3 en verder) legal
Microsoft office student / docent legaal
Nod 32
intel e6600
msi p6n sli
8800 gts 640 geforce
4 gig (word gezien als 3 gig)
3 hdd's ongepartioneerd.
wlan linksys 54 mbps (enigste internet verbinding)
op een van de hdd's sta vista en ik ik maak ook gebruik van een dual boot.
theguvnor12 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2008, 16:31   #3
Josti
 
Josti's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 June 2007
Berichten: 727
Standaard

Is dat sinds je sp3 gebruikt of heb je al een tijdje sp3 erop staan? Misschien vind hij updates voor sp2 die niet voor sp3 bedoelt zijn...
Josti is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2008, 18:01   #4
theguvnor12
 
Geregistreerd: 20 May 2007
Berichten: 147
Standaard

uh het zijn wel updates van deze maand.
theguvnor12 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2008, 19:13   #5
Linkforsoad
 
Geregistreerd: 29 December 2006
Berichten: 2.210
Standaard

Gooi SP3 er eens af en kijk wat er gebeurt
Linkforsoad is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 October 2008, 18:38   #6
Firefighter 1988
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 44
Standaard

ik heb zelf ook xp met sp3 nog nooit problemen gehad met update,
je kunt volgens mij op de site van microsoft update aanvinken dat de pc zelf updates uitvoert dit kan ook in je beveiligings venster. zet deze is een keer aan en uit en start de pc op nieuw op.

sp3 eraf is onzin dit moet gewoon werken
Firefighter 1988 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.