Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 19 June 2017, 19:05   #1
Don Bavelaar
 
Geregistreerd: 19 December 2006
Berichten: 62
Standaard Creators update

Vandaag heb ik een Creators update uitgevoerd van Windows10. Dat verliep allemaal prima.
Na de installatie en tijdens de definitieve opstart liep Windows10 stuk met een blauw scherm. De mogelijkheden waren terugval naar de vorige versie.
Ik kreeg de foutcode cpuz141_x32.sys

Wat is dit voor foutcode?
Don Bavelaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2017, 20:07   #2
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

Een echte foutcode ziet er zo uit, 0x00000000 met andere cijfers en letters uiteraard.
Die is van belang.

Je ziet dat die .sys weinig oplevert.
https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=cpuz141_x32.sys
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 June 2017, 20:42   #3
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Nog een keer proberen

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10

Update Nu knop gebruiken.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 June 2017, 10:11   #4
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.237
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lange Pier Bekijk bericht
Een echte foutcode ziet er zo uit, 0x00000000 met andere cijfers en letters uiteraard.
Die is van belang.

Je ziet dat die .sys weinig oplevert.
https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=cpuz141_x32.sys
Maar de tweede vondst door Google geeft toch een antwoord wat mogelijk de oplossing is:

"It was a program called "Agomo" by Piriform, who also has the Speccy program. It apparently installed cpu-z with the rest of the program. Uninstalling it fixed the problem."

Dus als je die programma's geïnstalleerd hebt staan (vooral CPU-z), dan moet(en) die er af voordat je update, of je probeert het te verwijderen in Veilige Modus.

Dat verschil in .sys naam (137 of 141) zal het versieverschil van dat bestand zijn, maar ze behoren beide bij CPU-z.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 20 June 2017 om 18:48
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:05.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.