Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 October 2008, 13:13   #11
reintje
 
reintje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Not@Home
Berichten: 10.823
Standaard

Zover ik me herinner doet Polderbits dat keurig vanaf de geluidskaart....
reintje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 13:56   #12
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Berichten: 3.857
Standaard

Deze heb ik al vaker geplaatst.
Mijn favoriet voor die werkzaamheden: Total Recorder
__________________
<---The information went data way ---
Edmoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 15:42   #13
dennis7808
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Berichten: 20
Standaard

Je hebt zeker wel programma's daarvoor. Ik ga straks thuis opzoek erna.,.. Laat het je weten...
dennis7808 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 17:04   #14
reintje
 
reintje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Not@Home
Berichten: 10.823
Standaard

En wij reageren hier voor Jan met de korte achternaam zekers?
reintje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2008, 00:36   #15
Dj_auk
 
Geregistreerd: 18 May 2007
Berichten: 31
Standaard

soms wel ja...sorry reintje mbt vlc player ( ander topic ) zou ik nog op terugkomen..bij deze dus..nog geen verdere info verkregen helaas :S

ff back on topic..advanced sound recorder neemt ook direct vd geluidskaart op , en polderbits zal dit ook zeker kunnen.

met vriendelijke groet,
Auk

En @ topicstarter, selecteer op de instellingen van het progje eens in dattie van geluidskaart moet opnemen en schakel de microfoon eens uit..misschien helpt dat.
Dj_auk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2008, 11:03   #16
GeeEm
 
Geregistreerd: 16 March 2007
Berichten: 109
Standaard

Advanced Sound Recorder, Audacity, Total Recorder.... ik heb ze allemaal geprobeerd maar telkens wordt het geluid opgenomen via de luidsprekers, dus met omgevingsgeluid. Ik heb het idee dat ik iets moet instellen in m'n pc maar ik zou niet weten waar en wat.
GeeEm is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2008, 11:23   #17
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Berichten: 3.857
Standaard

Total Recorder kan verschillende geluidonderdelen als bron gebruiken dus je moet het wel even instellen.
Heb je al eens in de Help gekeken?
Dit geldt waarschijnlijk eveneens voor de andere programma's die hier genoemd zijn.
Allemaal doen ze waar je om hebt gevraagd maar verdiep je wel even in de werking er van.
__________________
<---The information went data way ---

Laatst gewijzigd door Edmoor : 24 October 2008 om 11:27
Edmoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2008, 12:21   #18
GeeEm
 
Geregistreerd: 16 March 2007
Berichten: 109
Standaard

Uiteraard heb je daar gelijk in maar ik zou dit niet vragen als ik dat niet al gedaan had. Om de een of andere reden lukt het gewoon niet. Er wordt soms ook iets genoemd wat ik in mijn instellingen helemaal niet terug kan vinden waardoor ik dus niet verder kom. Helaas.
GeeEm is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2008, 12:59   #19
Edmoor
 
Edmoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Berichten: 3.857
Standaard

Heb je in mijn vorige bericht al op het woordje Help geklikt? Daar kun je de handleidingen van Total Recorder vinden.
__________________
<---The information went data way ---

Laatst gewijzigd door Edmoor : 24 October 2008 om 14:57
Edmoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2008, 19:02   #20
GeeEm
 
Geregistreerd: 16 March 2007
Berichten: 109
Standaard

Ik heb de handleiding gevolgd. En zelfs een recording wizard laten draaien maar telkens wordt het geluid via de microfoon opgenomen. Nu zag ik wel in mijn pc dat ik als opnameapparaten kan kiezen tussen 'Microfoon van hoofdtelefoon', 'Microfoon / lijn ingang' en 'Microfoonmatrix'. Een andere keuze heb ik niet. Omdat ik heel internet afstruin voor een antwoord, kwam ik ergens tegen dat ik met een kabeltje 'Input' met 'Output' zou kunnen verbinden. Hier snap ik even niets van. Weet iemand hier iets meer over te vertellen? Tot nu toe is het gewoonweg onmogelijk om internetgeluid rechtstreeks, dus niet via luidsprekers en dan microfoon op te nemen.
GeeEm is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:40.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.