Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 24 March 2005, 13:49   #1
anoniem13324
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard webcam

Ik heb een tijdje geleden zo'n knakencamera van de Aldi gekocht en daar zit ook een webcamfunctie op. Als ik hem in de USB prik start het programma op en werkt hij normaal. Alleen yahoo messenger zegt dat hij geen webcam kan vinden. Waar moet ik de oplossing van dit probleempje zoeken?
  Met citaat antwoorden
Oud 24 March 2005, 14:15   #2
anoniem13195
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij Yahoo zelf nog instellen dat je een webcam gebruikt?
  Met citaat antwoorden
Oud 24 March 2005, 16:53   #3
anoniem13324
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Briljant! Was ik nooit opgekomen....
Dat was dus al ingesteld. Hij ziet 'm gewoon niet...
  Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2005, 11:31   #4
anoniem13324
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ontdekking. Als ik via MSN wilde "cammen" ging dat ook niet om ongeveer dezelfde reden. Als ik nu het camera progje afsluit krijgt MSN ruimte om de functie over te nemen. Ik denk dat dat voor yahoo ook werkt, dus waarschijnlijk is het opgelost. <;)
  Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2005, 11:48   #5
anoniem13195
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trogdor
Briljant! Was ik nooit opgekomen....
Dat was dus al ingesteld. Hij ziet 'm gewoon niet...
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:39.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.