Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > E-mail

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 20 April 2017, 14:03   #1
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard adresboek importeren

Heb een nieuwe laptop met W10 uiteraard. Gebruikte op mijn oude Win Live Mail 2012.Ik vind de app Mail van W10 niks. Heb ook Office365 en gebruik daarom voor email NU het programma Outlook. Hoe kan ik mijn adresboek van uit mijn netwerk importeren? Zie alleen importeren vanaf de huiddige computer en ja die is nieuw en daar staan nog geen adresboeken in!!!!

Wie kan mij helpen?

Laatst gewijzigd door Uhm44 : 20 April 2017 om 14:25
  Met citaat antwoorden
Oud 20 April 2017, 15:30   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je exporteert ze vanuit WLM als csv bestand op een extern medium.
Lees daarna deze pagina even door: https://support.office.com/nl-nl/art...ad=NL&fromAR=1

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 20 April 2017, 18:21   #3
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Geweldig Niek, dank je.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 April 2017, 19:03   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Graag gedaan!

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2017, 10:51   #5
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb het stap voor stap meerdere keren gedaan, maar het stopt steeds nadat ik de keuze maak om het in de map "contactpersonen (alleen op deze computer)" heb geselecteerd. In het volgende venster moet de pc het importeren maar er gebeurd niks. Dus kan daar alleen terug naar vorige venster, maar niet volgende. Rara
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2017, 16:06   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je klikt in Office op Bestand > Openen > Importeren/exporteren > Gegevens uit een ander programma of bestand importeren > Door komma's gescheiden waarden. Dan blader je naar het .csv bestand op de externe eenheid en importeert.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2017, 16:52   #7
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Daarna moet je de map nog selecteren waar het naar toe moet en dan moet ie importeren. er verschijnt: "kan wel enkele minuten duren"maar er gebeurt niets
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2017, 17:05   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is raar. Het is wel een .csv bestand, dat je nog niet met Excel hebt geopend hoop ik.
Maar geen nood, als het een MS of Google account betreft kan je ze ook op de webversie importeren.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2017, 22:24   #9
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probleem hier is dat de scheidingtekens niet zo goed samenwerken met de PC instellingen.
Als ik me goed herinner dan heb ik het CSV bestand geopend met kladblok en alle ; (puntkomma) vervangen door , (komma)
waarna het wel geïmporteerd kan worden. Dit zit er in omdat in een b.v. Amerikaanse PC de komma een scheidingsteken is maar hier gebruikt word voor decimaal teken.
Daarom worden ; (puntkomma) als scheidingsteken gebruikt maar bij het importeren worden daar , (komma) verwacht.

Dappertje

Laatst gewijzigd door dappertje : 22 April 2017 om 07:30
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2017, 16:41   #10
anoniem15882
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

niet gebruikt in excell ofzo. zal eea proberen
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:48.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.