Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 March 2005, 18:42   #1
anoniem13279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Videokaart wil niet installeren

Hoi

Ik heb een computer met de volgende specs.
AMD athlon XP 2800+
512MB RAM
Radeon 9600 128.
Win xp pro SP1&2

Nu heb ik een nieuwe windows installatie gedaan maar de videokaart wordt niet goed herkent. Als ik de drivers wil installeren staat er "Kan de beeldschermadaptor niet vinden, zorg ervoor dat deze zichtbaar word als Standaard VGA adaptor".

Nu staat in het apparaatbeheer geen beeldschermadaptor, als ik een wil toevoegen staat de Standaard VGA niet het rijtje . Nu kan ik dus niets met de computer, iemand suggesties?

elm
  Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2005, 21:01   #2
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Naam nieuwe kaart??
zit hij goed in zijn sleuf.stof of zo.
handmatig de software instaleren dus niet door windows laten bepalen.
nieuwe drivers zoeken op site van maker?

suc6
  Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2005, 21:07   #3
anoniem13279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb de nieuwste ATI drivers gedownload, alleen waneer ik wil installeeren zeggen de atidrivers dat er een standaard VGA adaptor nodig is. (die moet windows helaas zelf zoeken ) dus dat lukt niet. Handmatig kan ik ook geen Standaard VGA toevoegen.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2005, 21:45   #4
anoniem13893
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

heb je mischien ook een ingebakken videokaart op je moederbord zitten ?
zo ja dan moet je deze eerst uitschakelen in het bios
  Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2005, 22:02   #5
anoniem13279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hij heeft eerder wel gewerkt. Dit is na een format, het betreft een Asus A7V600-X mobo (zonder geintergreerde videokaart, ik heb de pc zelf gebouwd voor m'n broer(tje)
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 12:55   #6
anoniem13927
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wordt je videokaart wel ge-support door je moederbord?
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 13:07   #7
anoniem13576
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer 't eens zo; Rechtsklikken op 't buroblad > eigenschappen > tabblad instellingen > geavanceerd > tabblad adapter > eigenscappen > tabblad stuurprogramma > stuurprogramma bijwerken > en dan de locatie kiezen waar je de drivers hebt opgeslagen.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2005, 13:57   #8
anoniem13279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het werkt wel op dit mobo het heeft eerder (1jr) wel gewerkt.
Ik ben er trouwens uit. Nog een keer windows opnieuw geinstalleerd (update manier) en nu werkt het wel. De videokaart word nu alleen herkent als een radeon 9600pro terwijl het een normale radeon 9600 is. Maar het werkt allemaal weer goed.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:16.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.