Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 March 2011, 15:52   #11
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hmm, met jou wed ik maar niet meer...
We weten nu wat er niet op zit.

Ik kan geen manual vinden voor dat model, dus zal je toch zelf moeten kijken en vertellen wat voor soort ingangen er dan wel op zitten.

Edit:
Toch nog een plaatje gevonden met de connectors van dat ding.
JVC_RX-416V.jpg
Als de CD ingang vrij is, die proberen, en anders één van de Tape ingangen:
Tape 1 (in), of Tape 2 (in).
En als je de tape ingang moet gebruiken dan zal je bij de bediening van het apparaat ergens Tape # moeten kiezen (1 of 2), en daarbij een 'Tape monitor' schakelaar op Tape (en niet op 'Source') moeten zetten.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 10 March 2011 om 19:08
  Met citaat antwoorden
Oud 10 March 2011, 17:33   #12
anoniem13187
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als alle ingangen al bezet zijn ,,er zijn ook handige schakelkastjes die van 1 ingang er 2 of 3 maken. Onderandere bij conrad te koop.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 March 2011, 15:07   #13
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Hmm, met jou wed ik maar niet meer...
We weten nu wat er niet op zit.

Ik kan geen manual vinden voor dat model, dus zal je toch zelf moeten kijken en vertellen wat voor soort ingangen er dan wel op zitten.

Edit:
Toch nog een plaatje gevonden met de connectors van dat ding.
Bijlage 15862
Als de CD ingang vrij is, die proberen, en anders één van de Tape ingangen:
Tape 1 (in), of Tape 2 (in).
En als je de tape ingang moet gebruiken dan zal je bij de bediening van het apparaat ergens Tape # moeten kiezen (1 of 2), en daarbij een 'Tape monitor' schakelaar op Tape (en niet op 'Source') moeten zetten.
Oke, ik heb de cd ingang geprobeerd maar die pakte die niet. Tape 2 pakte die wel maar dan moet je wel tape 2 monitor aan de voorkant aanzetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 March 2011, 20:20   #14
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik weet de specs niet voor een CD ingang, ik had het idee dat het gelijk zou zijn aan de line-in. Niet dus. Misschien is die ingang wel digitaal.
Je hebt uiteraard wel CD als ingang bij de bediening gekozen ?

Maar het geluid is nu mogelijk ?
  Met citaat antwoorden
Oud 13 March 2011, 16:49   #15
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Ik weet de specs niet voor een CD ingang, ik had het idee dat het gelijk zou zijn aan de line-in. Niet dus. Misschien is die ingang wel digitaal.
Je hebt uiteraard wel CD als ingang bij de bediening gekozen ? .....

Maar het geluid is nu mogelijk ?
..... en vooral tape1 en tape2 uit gezet?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2011, 19:27   #16
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Ik weet de specs niet voor een CD ingang, ik had het idee dat het gelijk zou zijn aan de line-in. Niet dus. Misschien is die ingang wel digitaal.
Je hebt uiteraard wel CD als ingang bij de bediening gekozen ?

Maar het geluid is nu mogelijk ?
ja hoor, maar ik vroeg me nog af: er zit een groene blauwe en roze 3.5 mm ingang op me pc, die roze is voor micro, en de groene geluid. waar is die blauwe voor?

en is het niet slecht voor radio of pc?
  Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2011, 20:29   #17
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zie mijn link in #5, de blauwe is een 'line-in' voor de PC, dus daar kan je geluid door je PC binnenbrengen, b.v. door er de line-out' van een stereo installatie op aan te sluiten, of de 'tape-out' zoals op die bak van jou zit.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2011, 22:36   #18
anoniem43079
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dus als ik het goed begrijp heb ik het goed gedaan als ik de stereo output snoer op je rode en witte tape dingen aansloot en de andere kant op de blauwe ingang achter op mijn computer?
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2011, 08:38   #19
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, de blauwe is een ingang (van de PC), dus daarop moet je van je stereo installatie een uitgang aansluiten, ! als je dat zou willen. Want dit brengt signaal van de stereo naar je PC.

Een uitgang van de ene sluit je aan op een ingang van de andere, en een ingang van de ene sluit je aan op een uitgang van de andere.

Ji wilt geluid van de PC NAAR de stereoversterker.
Dus de groene uitgang van de PC ("Line-Out, Front Speakers, Headphones") sluit je aan op de tape-in van de stereo.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2011, 15:34   #20
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En wat is dan die 'Compu link-3 synchro' ? zou je daar gewoon niet 2 kabeltjes met een 3,5 mm jack aan weerzijden op kunnen aansluiten?
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:04.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.