Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 5 September 2009, 13:19   #1
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard nzb search gekoppelt aan word

in FTD met FTD watchdog en als icoon in de taakbalk krijg ik dit , kan er in typen als in word .
Knipsel.JPG
via IE werken de links wel , als ik de link in de taakbalk snelstarten plaats , krijg ik het als op het plaatje
bij het verwijderen van word , koppelt hij aan de printer .

Laatst gewijzigd door tjoekse : 5 September 2009 om 13:24
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 13:23   #2
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

"Javascript is required for this function"; dat heb je neem ik aan gecheckt?
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 13:28   #3
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 Bekijk bericht
"Javascript is required for this function"; dat heb je neem ik aan gecheckt?
ja dat zag ik , maar hoe kom ik er weer aan .?
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 13:31   #4
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik ken de appl niet, maar zal hem ook eens testen..

Javascript kun je meen ik binnen XP controleren in Internetopties > beveiliging > knop geavanceerd en dan kijken in het scrolmenu of javascript is afgevinkt.

Ik zit nu bij een Vista kan de termen op XP niet checken...

Laatst gewijzigd door reintje : 5 September 2009 om 13:33
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 13:37   #5
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

het euvel zit op een vista pc , even vergeten te melden .
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 13:55   #6
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Inmiddels zit ik weer op een XP
Kijk eens in je beveiliging (anti virus) of in de internetopties van de browser...
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 16:29   #7
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Afgezien van dat javascript gedoe, snap ik niet wat je nu eigenlijk doet met Watchdog en de link in de snelstart taakbalk plaatsen?

Als je Watchdog hebt kun je binnen FTD toch met de link rechtsboven naar binsearch.net en de post die je zoekt?
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 18:27   #8
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

icoontje van binsearch info stond nog in de taakbalk ,gebruikte hem buiten ftd om .
en met watchdog op een van de rechts boven staande klikken kreeg ik het plaatje , wat ik hier plaatste .
maar gelukkig bestaat er Acronis dus een eerder gemaakte image terug geplaatst .
moet alleen aan het updaten .
en dan maak ik weer een nieuwe image , voor de volgende miskleun .

Laatst gewijzigd door tjoekse : 5 September 2009 om 18:30
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 21:03   #9
anoniem13425
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Okay... begrijp nu wat je bedoelt...

(Maak je een image met alle ge´nstalleerde programma's?)
  Met citaat antwoorden
Oud 5 September 2009, 23:46   #10
anoniem13802
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reintje Bekijk bericht
Okay... begrijp nu wat je bedoelt...

(Maak je een image met alle ge´nstalleerde programma's?)
ja ,van die ik veel gebruik
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:28.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.