Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 October 2015, 14:12   #1
bema
 
Geregistreerd: 18 June 2005
Berichten: 231
Question plaats een smartcard

Mijn dochter heeft een notebook met win 8.1 erop.
als ik het gebruikers account wil wijzigen of in het systeem moet zijn zoals b.v. systeemherstel, dan krijg ik de melding van gebruikers account plaats een smart card.
(En die heeft ze niet) Kan het gekomen zijn doordat ik eerst een nieuw account had aangemaakt. vervolgens bij de administrator met wachtwoord beveiligd netwerk uit te schakelen en vervolgens het aangemaakte account verwijderd.
De beveiliging kan ik ook niet naar beneden zetten dan vraagt hij het ook.
Ik kan hem dus ook niet terugzetten naar een eerder punt of opnieuw installeren , want ze heeft geen recovery gemaakt ., Als dat niet nodig is gaat het nog niet want ik kan niet in systeem herstel.
bema is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 October 2015, 21:50   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.820
Standaard

Je hebt vermoedelijk (na een aantal waarschuwingen) het enige account met Administrator rechten verwijderd.

Als je de data wilt redden, zal je de hd eruit moeten halen en het daar af plukken.

Vermeld anders even merk en exact type van de laptop, dan kunnen we kijken welke functie toets mogelijk te gebruiken is voor fabrieksherstel. (je bent dan wel al de data kwijt.)

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2015, 09:10   #3
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.220
Standaard

Hier iets vergelijkbaars voor W 7 (en 8 onderaan) maar ik heb nog geen tijd om het goed te lezen:

http://answers.microsoft.com/en-us/w...1-62de48c4c63a

Er wordt in ieder geval gesproken over checken of er in Veilige Modus misschien wel Administrator account zichtbaar is. Zo ja, kan je proberen daar een nieuwe account aan te maken.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2015, 10:49   #4
bema
 
Geregistreerd: 18 June 2005
Berichten: 231
Standaard

Ik heb het al opgelost via pc instellingen kon ik hem opnieuw installeren,
de data stonden allemaal op een externe schijf
bema is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2015, 15:10   #5
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.220
Standaard

OK, rigoreus maar effectief.
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:08.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.