Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Websites maken

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 May 2017, 15:36   #11
pietnoe
 
pietnoe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Locatie: Kaasstad
Berichten: 359
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brownyx Bekijk bericht
helaas hebben ze geen telefoon bij Web10 en op alle vragen die ik instuur via hun contactmail krijg ik nooit echt antwoord.
vb We zijn er mee bezig
en
kijk in je documenten
heb ik gedaan maar ik schijn niet de juiste zaken in te vullen.Wachwoord en gebruikersnaam ok maar host???
Hier staat toch duidelijk vermeld hoe het moet.
pietnoe is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2017, 15:59   #12
Marc H
 
Geregistreerd: 13 April 2005
Berichten: 978
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brownyx Bekijk bericht
helaas hebben ze geen telefoon bij Web10 en op alle vragen die ik instuur via hun contactmail krijg ik nooit echt antwoord.
vb We zijn er mee bezig
en
kijk in je documenten
heb ik gedaan maar ik schijn niet de juiste zaken in te vullen.Wachwoord en gebruikersnaam ok maar host???
Als ze zo weinig support bieden dan zou ik daar snel wegwezen. Zeker als ik dit lees: 'GRATIS Opstart Hulp' Als ze niet eens hulp geven hoe je moet FTP'en.
Marc H is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2017, 18:12   #13
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 532
Standaard

Zover ik kan zien moet je inloggen via het controlpanel van Web10 en daar kan je zelf een ftp account aanmaken.

Dappertje
__________________
Waarom zou je 't makkelijk doen
als het moeilijk ook kan?

Hij heeft de kok horen fluiten
maar weet niet waar de lepel hangt.
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2017, 21:53   #14
BlackTiger
 
BlackTiger's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 May 2005
Locatie: State Penitentiary
Berichten: 10.823
Standaard

Wordt automatisch al aangemaakt Dappertje.
Zie de link van Pietnoe, meer is niet nodig.
__________________
Greetings, Black Tiger

-----------------------------
Domme vragen bestaan niet. Het is dom om een vraag te hebben en deze niet te stellen.
BlackTiger is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 May 2017, 09:04   #15
Aladin
 
Aladin's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Aardenburg
Berichten: 1.324
Standaard

username is klantnummer. Heb je dat wel gedaan?
Aladin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2017, 10:10   #16
Brownyx
 
Geregistreerd: 16 May 2017
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door couch_potato Bekijk bericht
Via google kom ik dit tegen: http://www.web10.dk/v5_faq.php?area=shart&id=131

"Host or URL: test-eksempel.dk (Dit eget domæne)
Username: talkactive\web12345 (Dit kundenummer)
Password: kh8761bhjd (Dit kodeord)
Bemærk at der skal stå "talkactive\" foran dit brugernavn."

Mogelijk Deens (?), maar het lijkt me wel te begrijpen.
Idereen heel erg bedankt voor de adviezen.I
nmiddels ben ik bij web10 weggegaan en overgestapt op yourhosting en daar ging het ook al mis.Ben inmiddels weer online.
Yourhosting heeft wel een telefoonnummer maar is moeilijk bereikbaar en willen niet echt stap voor stap helpen een probleem op te lossen.Ik heb het zelf moeten uitzoeken Je krijgt daar heel snel advies om tegen een tarief van 25 euro per kwartier iemand op je pc te laten meekijken.en het probleem te laten oplossen.Je moet tekenen voor akkoord voor de kosten en ook als ze langer tijd nodig hebben moet je zonder meer akkoord gaan met de meerkosten.
Ik heb dus uiteindelijk het zelf opgelost maar vindt het vreemd dat een organisatie zo met haar klanten omgaat.
Brownyx is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2017, 10:22   #17
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.096
Standaard

Ben wel benieuwd waarom het zo moeizaam ging.
Op Yourhosting staat een, op het oog, duidelijk stappenplan.
(https://www.yourhosting.nl/support/h...-uploaden.html)
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2017, 13:43   #18
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 532
Standaard

Yourhosting is sinds kort overgenomen en ik heb hen toen moeten vertellen dat hun certificaat op de mailserver niet ging werken na veranderingen. Voorheen kon je via smtp.joudomein.nl versturen maar dit kon na aanpassingen van de servers niet meer omdat er maar 1 certificaat opstond met alleen de servernaam. Zij hadden geen idee wat mis was tot ik het hun vertelde. Maar andere dingen zijn ook verandert zonder informatie. Wij hadden daar veel hosting en mail pakketten draaien maar die hebben we allemaal verplaatst naar mijndomein.nl

Dappertje
__________________
Waarom zou je 't makkelijk doen
als het moeilijk ook kan?

Hij heeft de kok horen fluiten
maar weet niet waar de lepel hangt.
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.