Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 4 August 2014, 16:00   #1
anoniem57268
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard MS Windows 7 Professional Upgrade (64 bits)

Ik heb een vraagje.
Ik heb nu op mijn pc windows 7 home draaie en dit is een 64 bit versie
Nu heb ik een windows 7 pro upgrade 64bit (MT) download versie en die wil ik er opzetten . Kan ik hiermee ook een schone installatie doen? En hoe kan ik deze windows op cd zetten voor als ik het later weer moet doen?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2014, 16:28   #2
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, daar kun je een schone installatie mee doen. Hier staan de verschillende opties in het Engels uitgelegd: http://www.sevenforums.com/tutorials...7-version.html

Als het bestand wat je hebt gedownload een ISO bestand is (wat ik aanneem), dan kun je dit op een dvd zetten. Sterker nog, dan moet je dit op een dvd zetten wil je er iets mee kunnen. Op de Microsoft-website waar je het hebt gedownload staan gegarandeerd ook de instructies hoe het op dvd te branden.
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2014, 16:40   #3
anoniem57268
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

oke bedankt
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2014, 17:35   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niet de Iso op DVD zetten, maar van de Iso moet je een DVD branden, en daarmee kun je dan installeren.


En de licentie code moet ook de versie zijn voor Windows 7 pro upgrade 64bit .
Die van W7 Home kun je daarvoor niet gebruiken.

Laatst gewijzigd door Desperado : 4 August 2014 om 17:38
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2014, 18:39   #5
anoniem57268
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hiervoor gebruikt men imageburn voor neem ik aan optie "write image to disk"?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2014, 18:44   #6
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat klopt.

Je kan er onder W7 ook op de ISO rechtsklikken en 'Schijfkopiebestand branden' kiezen. In dat geval doet de Verkenner het voor je, maar dan kan je misschien geen snelheid van je brander instellen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:22.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.