Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 9 April 2005, 18:45   #1
anoniem13601
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Invalid licence type?

Ik krijg voortdurend bovenstaande melding op het scherm. In het kopje staat :BTtray. Wat is dat?
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2005, 10:58   #2
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wanneer krijg je deze melding?
Wat ben je op dat moment aan het doen?
Windows versie?
Meer informatie is zogezegd wel heel erg handig.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2005, 11:10   #3
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bttray is melding van je bluetooth,
er zal dus wat?fou zijn met je bluetooth instellingen (bttray hoort mee op te starten als je comp aan gaat.
mischien je drivers even opnieuw instaleren?

suc6
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2005, 15:51   #4
anoniem13601
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik ben inderdaad bezig met het installeren van een bleutooth stick. Met de meegeleverde driver lukte het niet dus ik heb eeb update van de website gehaald. Plus wat extra geheugen bijgeplaatst omdat dit mogelijk aan de krappe kant was. Daarbna kreeg ik de bewuste melding.
Het gaat om een pentium 2 computer met windows XP.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2005, 15:56   #5
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colline
Ik ben inderdaad bezig met het installeren van een bleutooth stick. Met de meegeleverde driver lukte het niet dus ik heb eeb update van de website gehaald. Plus wat extra geheugen bijgeplaatst omdat dit mogelijk aan de krappe kant was. Daarbna kreeg ik de bewuste melding.
Het gaat om een pentium 2 computer met windows XP.
Pentium 2 computer? Kan wel eens te krap zijn. (te langzaam).
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2005, 16:44   #6
anoniem13601
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hij voldoet anders wel aan de minimumvereisten. (350MHz) .
  Met citaat antwoorden
Oud 11 April 2005, 10:50   #7
anoniem13279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Minimum eisen zijn altijd het allerminimumst.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 April 2005, 15:06   #8
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colline
Hij voldoet anders wel aan de minimumvereisten. (350MHz) .
Wat Elmo zegt klopt, hij zou het dan net moeten kunnen doen.
Maar ook het geheugen, etc. telt mee en is dat ook voldoende? En de grafische kaart, voeding? etc.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 April 2005, 20:47   #9
anoniem13601
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het geheugen is zeker voldoende, ik heb daar exprea nog bijgeplaatst, omdat ik daar zelf niet zeker over was. De grafische kaart is niet geweldig, maar maakt dat echt uit voor de installatie? Voeding weet ik niet.
Wat ik overigens ook vreemd vind, is dat de ene mp3-speler zondermeer aangesloten kan worden en de andere (nieuwere) het dus niet doet.

Denk je een paar leuke verjaarscadeautjes te hebben voor je dochter, blijk je een nieuwe computer te moeten kopen om die dingen te gebruiken! We are not amused.
(Dit moest me even van het hart, doet er verder niets toe natuurlijk).
  Met citaat antwoorden
Oud 13 April 2005, 10:56   #10
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colline
Het geheugen is zeker voldoende, ik heb daar exprea nog bijgeplaatst, omdat ik daar zelf niet zeker over was. De grafische kaart is niet geweldig, maar maakt dat echt uit voor de installatie? Voeding weet ik niet.
Wat ik overigens ook vreemd vind, is dat de ene mp3-speler zondermeer aangesloten kan worden en de andere (nieuwere) het dus niet doet.

Denk je een paar leuke verjaarscadeautjes te hebben voor je dochter, blijk je een nieuwe computer te moeten kopen om die dingen te gebruiken! We are not amused.
(Dit moest me even van het hart, doet er verder niets toe natuurlijk).
Exprea? zegt me niets.
Nieuwere apparaten werken meestal niet op oudere computers.
Hoeveel geheugen zit erin?
Het is toch veel netter om te zeggen hoeveel erin zit, dan er een verhaal van maken dat het geheugen voldoende is? Of zie ik dat nou verkeert?
Zet eens alle gegevens die je hebt op een rijtje en zeg wat je er precies mee wilt doen.
Kunnen wij kijken of dat met jouw computer en configuratie mogelijk is.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.