Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 April 2005, 19:14   #1
anoniem14022
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard tv-kaart

hey allemaal...
ik heb een tv kaart gekocht..
allemaal heel leuk en aardig en hij doet het ook goed.
maar er is 1 probleem..
waar ik heb eigenlijk voor gekocht heb is om een demo te maken van mijn spel.. dus een mooi filmpje.
met het programma iuvcr neem ik dan op, en met morgan codec zipt ie al de filmpjes.
als ik in windows record gaat alles nog prima, totdat ik mijn spel ( medal of honor allied assault ) inga. dan gaat het fout want dan stopt hij gewoon met opnemen.
iemand heeft me al gezegd dat het misschien aan de herzen lag.

iemand een id ?

grz. zenith
  Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2005, 19:33   #2
anoniem14246
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

als je iets wilt opnemen van een spel heb je helemaal geen tv kaart nodig maar een programatje wat op de achtergond draait, dit programma start je op voordat je een spel gaat spelen......ik gebruik dit ook wel eens om screenshots mee te maken

het stukje software wat ik gebruik heet "fraps" en voor een demo moet je hier zijn:
http://www.fraps.com/

met dit proggie kun je ook opnemen, en eventueel later bewerken met ander software om het dan te branden op cd/dvd......of het op een internet site te dumpen...

houdt er wel een beetje rekening mee dat als je gaat opnemen het spel iets trager draaid vooral een spel als far cry....heeft ook een beetje te maken met wat voor een systeem je hebt....

en een heel ander ding is, en dan heb je 2 pc's nodig waarvan een met een tv-kaart,hang de tv-out van de game pc aan de video-in van de pc waarmee je gaat opnemen (geld ook voor het geluid) dan kun je rustig gamen zonder het een beetje hapert of wat ook.....maarja wel 2 pc's

suc6 ermee......
  Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2005, 19:35   #3
anoniem14022
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

zo bedankt voor je reactie..
ik heb juist voor een tv-kaart gekozen omdat fraps met 20 fps opneemt..
hiermee neem ik met een fps van 300 op, dus speelt dat lekker
zenith
  Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2005, 20:02   #4
anoniem14246
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

met de 20fps(fraps) tov een video kaart heb je gelijk....maar dan moet je wel op zoek naar software die op de achtergond blijft draaien om op te nemen....ik heb namelijk dezefde ervaring gehad als die jij nu ondervind....je start de software van de tv-kaart op , en zodra je een spel opstart werkt de tv-kaart soft. niet meer of word afgesloten.

ik heb toen eerst fraps gebruikt...en later dus 2 pc's met de 2 pc's werkt het dus perfect maar dan moet je die wel hebben....
  Met citaat antwoorden
Oud 8 April 2005, 15:47   #5
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

sorry dat ik hier zo inhaak,
maar ik denk/hoop dat mijn vraag hier een betje bij past.

is het mogelijk om mijn msn sesies met mijn vriendin ook zo op te nemen?
en ja het gaat hier om gewone dagelijkse kletskoek.
echter omdat wij elkaar vaker niet kunnen zien dan wel,lijkt het me leuk,(ook voor de andere fam leden de wemcam beelden vast te leggen

thx
  Met citaat antwoorden
Oud 8 April 2005, 16:53   #6
anoniem14246
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dit lukt -NIET- met fraps wel met het 2 pc verhaal.....maar misschien dat er andere software voor is waarbij dit wel lukt....zoeken op het net of google-en
  Met citaat antwoorden
Oud 8 April 2005, 16:57   #7
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

thx man,inderdaad eerste hit gelijk treffer
ik plak hier gelijk de link voor iedereen.
nogmaals thx

http://johnbokma.com/messenger/webca...n-bewaren.html
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:36.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.