Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 19 March 2005, 12:20   #1
anoniem13758
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Een goede backup programma gezocht

Ik zoek een backup programma die alle bestanden in de backup kan plaatsen.

De programma's die ik heb gebruikt gaven allemaal meldingen dat sommige bestanden in gebruik zijn. Sommige zijn windows bestanden.

Ik ga er dus van uit dat ik nog steeds geen volledige backup van de C schijf heb.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2005, 12:33   #2
anoniem13427
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je zou norton ghost eens kunnen proberen.

Of (mits je xp pro hebt) de eigen back-up mogelijkheid van pro gebruiken :P
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2005, 14:36   #3
anoniem13501
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Of (mits je xp pro hebt) de eigen back-up mogelijkheid van pro gebruiken
Ook met XP-Home kan je die mogelijkheid benutten, bij install van Home wordt deze backup-functie niet standaard mee geinstalleerd.
Wil je die wel gebruiken dan dien je dat naderhand zelf handmatig te doen.

Voor diegenen met XP-Home die er in geinteresseerd is :
- navigeer in de XP-Home/Pro cd naar : VALUEADD > MSFT > NTBACKUP
- dubbelklik op Ntbackup.msi om de wizzard te starten die Backup gaat installen.
- als wizzard klaar is klik je dan op voltooien..!

Grtz
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2005, 14:50   #4
anoniem13637
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Drive image pro is mijn favoriet, als je je systeem van je backup wilt terugzetten kan je lekker op starten met de cd van Drive Image pro. na terugzetten computer opnieuw opstarten en klaar is hij.

12 minuten maar verspild ipv uren installeren........

Ghost is ook erg mooi omdat hij een boot flop aanmaakt ............

KaleKopHagenees
  Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2005, 22:07   #5
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ghost 9 is perfect (als perfect bestaat)
deze is in staat een echte een op een kopie te maken *waar in je dus de schijf ook activeert en mbr ook meeneemt ( plus ghost heeft ideale taakplanner waarin jij aangeeft wat hoe waar naar toe en op welk tijdstip/dag ???

prima tool,

image terug in 6 min (pent VI 3500 mhz met 1500mb crossshare) + - 10 gb image

suc6
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2005, 12:07   #6
anoniem13679
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo

Ja dan heb ik ook nog en vraagje .


Je hebt en Ghost gemaakt van je C: schijf met Norton Ghost 9.0 die staat nu op en andere harde schijf , stel dat je C: schijf crasht wat dan ?

Wat moet je dan doen ? Want dan kan je het toch niet terug zetten of zie ik dat verkeerd !

Hoop dat iemand dat uit kan leggen .



Groetjes
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2005, 12:16   #7
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je C schijf crasht,meganisch dan niet natuurlijk,maar als enkel de sofware je in de steek laat dan weer wel.(en zoals ik het heb gedaan....Ik plug de schijven dan gewoon om,en mijn copy word dan de C schijf.
Als je alles gewoon goed doet/hebt gedaan dan kun je met ghost binnen een kwartier weer gewoon verder waar je was gebleven.behalve natuurlijk als het meganisch is.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2005, 12:19   #8
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hel belangrijk is wel dat je als je een image van C maakt die je wilt kunnen laten booten is dat je de opties van ghost gebruikt die dat mogelijk maken,
dus de schijf actief maken en mbr me copieeren.
En bootdiskjes maken,ghost vraagt dat zelfs aan je,zodat je ook via dosprompt ghost kan starten.

suc6
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2005, 12:56   #9
anoniem13679
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door @pproximately
Hel belangrijk is wel dat je als je een image van C maakt die je wilt kunnen laten booten is dat je de opties van ghost gebruikt die dat mogelijk maken,
dus de schijf actief maken en mbr me copieeren.
En bootdiskjes maken,ghost vraagt dat zelfs aan je,zodat je ook via dosprompt ghost kan starten.

suc6
Hallo @pproximately

Even vraagje wat is mbr ?

En een probleem heb geen diskette station kan dat dan op cd ?

Groetjes
  Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2005, 13:17   #10
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik bedoelde de Bootrecord hiermee,
mbr = make boot record
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:42.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.