Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 April 2005, 22:20   #1
anoniem14146
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard PC boot meteen zodra er stroom op komt

Help, mijn PC nieuw in elkaar gezet, start meteen op zodra ik er stroom op zet. Verder krijg ik geen beeld. De pc gaat wel aan, maar verder gebeurt er niets, wat zou dat kunnen zijn?

Alvast bedankt
  Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2005, 08:49   #2
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dus als je er spanning op zet, gaat hij meteen aan. Ik denk dat je de aan/uit knop niet goed gemonteerd hebt.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 April 2005, 23:25   #3
anoniem13226
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

stekkertje verkeert om op je mobo denk ik
dit kun je controleren door als je spanning er op hebt
knop in te drukken,als steker verkeert om zit dan zou hij zich dan uit moeten schakelen.

suc6
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 06:11   #4
anoniem13375
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vergeet de bios niet, daar kun je deze startoptie ook instellen. Maar er is veel meer aan de hand dan enkel een schakelaar denk ik. Er komt geen beeld (videocard in orde) krijg je piepjes te horen tijdens starten zoja welke. De pc gaat wel aan is een zeeeer weids begrip in deze. Mijn idee is om eerst het beeld te gaan uitvogelen dan kun je misschien zien waar de zaak vastloopt.
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 10:04   #5
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door @pproximately
stekkertje verkeert om op je mobo denk ik
dit kun je controleren door als je spanning er op hebt
knop in te drukken,als steker verkeert om zit dan zou hij zich dan uit moeten schakelen.

suc6
Met mijn schakelaar kan ik de computer aanzetten of uitzetten.
Dat kan vanaf Windows XP.

Schakerlaar kan je niet verkeert om monteren, hij werkt in bede gevallen hetzelfde. (technische details laat ik achterwege).

Kijk inderdaad in de BIOS.
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 12:07   #6
anoniem14237
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als Marco geen beeld krijgt, is het een lastig verhaal om de bios opnieuw in stellen. Geen beeld duidt er wel op dat het probleem dicht op het moederbord zit. Dus moederbord zelf, processor, geheugen of videokaart. Heb je een moederbord waar een extra voedingstekker opzit voor het videogebeuren? Vierpolig stekkertje, wordt nog wel eens vergeten. Het beste is om de boel zo kaal mogelijk te installeren. Dus eerst de CD/DVD, harddisk, floppy, modem, evt. losse netwerkkaart enzo er af laten... Verder ook de stekkers van reset/hdd/usb etc loskoppelen, alleen de powerkabel aansluiten. Puur de processor, geheugen en videokaart. Je zou dan in ieder geval beeld moeten hebben. Als je dan nog geen beeld hebt, is een van de onderdelen stuk of niet goed ingestoken.
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 13:24   #7
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stingree69
Als Marco geen beeld krijgt, is het een lastig verhaal om de bios opnieuw in stellen. Geen beeld duidt er wel op dat het probleem dicht op het moederbord zit. Dus moederbord zelf, processor, geheugen of videokaart. Heb je een moederbord waar een extra voedingstekker opzit voor het videogebeuren? Vierpolig stekkertje, wordt nog wel eens vergeten. Het beste is om de boel zo kaal mogelijk te installeren. Dus eerst de CD/DVD, harddisk, floppy, modem, evt. losse netwerkkaart enzo er af laten... Verder ook de stekkers van reset/hdd/usb etc loskoppelen, alleen de powerkabel aansluiten. Puur de processor, geheugen en videokaart. Je zou dan in ieder geval beeld moeten hebben. Als je dan nog geen beeld hebt, is een van de onderdelen stuk of niet goed ingestoken.
Waar staat dat hij geen beeld krijgt?
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 13:37   #8
anoniem14237
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In zijn originele vraag... "verder krijg ik geen beeld" ....
  Met citaat antwoorden
Oud 15 April 2005, 13:42   #9
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stingree69
In zijn originele vraag... "verder krijg ik geen beeld" ....
Sorry, je hebt gelijk, zie ik nu pas. Helemaal overheen gelezen.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 April 2005, 15:15   #10
anoniem13375
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Er komt geen beeld (videocard in orde) krijg je piepjes te horen tijdens starten zoja welke.
Wat vreemd dat deze discussie zonder de vragensteller doorgaat.
Welhaast ieders oplossing of advies is relevant doch in hoeverre.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:22.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.