Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 13 September 2010, 21:37   #1
anoniem13302
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Afstandbediening op PC?

Hallo,

Tijd geleden dat ik hier geweest ben

Afijn, ik heb mezelf een leuke uitdaging op de nek gehaald.
Ben niet zo'n klusser (meer beheerder), dus kom er niet uit.

Ik heb een pc'tje op de kop getikt welke ik graag wil gebruiken om mijn films (legaal of illegaal) mee op de TV kan laten afspelen.
Qua aansluitingen geen probleem (Beiden DVI-D).
Echter, ik wil een afstandsbediening kunnen gebruiken.

Nu moet ik dus op de een of andere manier een kaartje hebben die mijn afstandsbediening kan koppelen aan de PC.
Bestaat dit wel?
Ik zou niet weten hoe het heet, dus kan ik het ook niet vinden

Verder heb ik een Logitech Harmony 525, zal mijn PC er dan mee weten om te gaan?
Ik ga via policies en startup-scrips zorgen dat er een HTML-site wordt geopend, die mijn inventaris laat zien.
Het enige wat ik nodig heb is een muis en een play-stop-rewind-forward-afstandsbediening.

Alvast bedankt voor de hulp!
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 07:30   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

TV Card in je Computer zetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 07:56   #3
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
TV Card in je Computer zetten.
Daarmee heb je nog geen afstandbediening waarmee je je computer kunt bedienen. Zeker als je al een Harmony hebt is dit een non-oplossing.

De Harmony 525 is infrarood, toch? In dat geval heb je een USB infrarood ontvanger nodig voor je computer. Verder kun je met behulp van EventGhost je afstandbediening helemaal configureren om je computer te bedienen.

In plaats van die HTML site moet je eens kijken naar XBMC. Werkt in combinatie met EventGhost. Houdt ook netjes bij wat je gezien hebt en wat niet!
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 09:14   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan is de Microsoft afstands bedieningset voor Mediacenter mischien een oplossing.???
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 14:53   #5
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, dat kan ook, maar Menno heeft al een afstandbediening. Onzin om er nog een te kopen.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2010, 22:15   #6
anoniem26536
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard control the computer remotely

Heb je hier wat aan ? http://www.pcremotecontrol.com/
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:24.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.