Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 February 2016, 17:54   #1
anoniem32530
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Grijze tegels met uitroepteken

Ik heb een nieuwe laptop met Windows 10 erop. Ik heb zelf nog niet aan de tegels gezeten, maar een stuk of 9 zijn donkergrijs met een uitroeptekentje. De melding komt dat het niet geopend kan worden, ga naar Windows Store. Als ik daar vervolgens op klik, licht hij even op, maar gaat direct weer weg. Hoe krijg is dat goed? Ik kan me niet herinneren dat het ooit goed was. Ik heb hoogsten één maal CCleaner laten lopen.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 February 2016, 18:32   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarom ga je niet verder met wat ik je aanbiedt.

Veel berichten maakt het probleem niet sneller oplosbaar ,

Dus doe een Herstel via Instellingen , zie Plaatje


Bijlage 18821


Deze knoppen zijn bedoeld om mensen met problemen te helpen , maak er gebruik van.

Van CCCleaner wordt je laptop echt niet beter.

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 09:38
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2016, 16:00   #3
anoniem32530
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat zou betekenen dat de tegels na het in gebruik nemen van de laptop in orde zouden moeten zijn geweest. Dat weet ik nu net niet meer. Volgens mij niet.
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2016, 16:09   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Maak een opstart medium DVD of USB Stick op de volgende site ,

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10

Daarmee kun je ook je Laptop herstellen.

Goed de opties lezen.
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2016, 17:29   #5
anoniem32530
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik snap je nu beter, Desperado! Ik zocht naar een mogelijkheid om in het bios te komen, maar dat moet dus via die optie die jij aangeeft. Tja, dan ben ik er, maar dan verdwaal ik. Ik zit in het bios. En dan? Hoe kom ik bij tegels repareren? Of moet ik hem naar de fabriekswaarden zetten? De laptop is amper gebruikt.
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2016, 17:33   #6
anoniem32530
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Maak een opstart medium DVD of USB Stick op de volgende site ,

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10

Daarmee kun je ook je Laptop herstellen.

Goed de opties lezen.
Ik heb een Herstel Flashstation Windows 10 USB-stick. Is dat hetzelfde?
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2016, 17:39   #7
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

USB Stick van W10 opstarten vanuit de bios , en dan na taalkeuze etc links onder voor herstellen kiezen.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 March 2016, 14:51   #8
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kijk hier eerst eens en check of je die foutmelding ook krijgt:

http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=80548
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:40.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.