Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 March 2013, 16:55   #1
anoniem55715
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard modem

hallo,

ik heb een modem ubee EVW320B van ziggo.
ik heb mijn port 30000 open ge zet bij Forwarding locale ip heb ik ingevult mijn ipv4 adress ik heb mijn modem vaak gereset maar hij gaat niet open.
ben ik wat vergeten moet er nog meer gebeurt voor dat hij open gaat ofzo?
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2013, 17:13   #2
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je ook het vinkje gezet in de kolom Enable?

Verder zul je moeten testen vanaf een andere internetverbinding, niet via je eigen (lokale) netwerk. Dat ook gedaan?

Als het dan nog niet werkt kan er ook nog een lokale firewall op de doelcomputer actief zijn die de verbinding blokkeert.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2013, 17:22   #3
anoniem55715
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht
Heb je ook het vinkje gezet in de kolom Enable?

Verder zul je moeten testen vanaf een andere internetverbinding, niet via je eigen (lokale) netwerk. Dat ook gedaan?

Als het dan nog niet werkt kan er ook nog een lokale firewall op de doelcomputer actief zijn die de verbinding blokkeert.

het vinkje staat goed, firewall staat op laag, en hoe zo niet je eigen locale netwerk je moet toch gewoon naar cmd en daar ipconfig in typen en dan het ipv4 adress daar van invullen
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2013, 21:08   #4
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prison92 Bekijk bericht
je moet toch gewoon naar cmd en daar ipconfig in typen en dan het ipv4 adress daar van invullen
Dat klopt.

Maar ik heb het over het testen of de poort open staat of niet. Met andere woorden: waardoor weet je dat het niet werkt? Dat moet je op z'n minst geprobeerd hebben, want met alleen een poort open zetten verandert er niet zo veel.

Wat betreft de firewall: "laag" zegt niet zo veel, want dat kan nog steeds vanalles betekenen. Als het niet werkt, probeer dan altijd een keer met de firewall uitgeschakeld. Werkt het dan wel, dan weet je dat het aan de firewall ligt.
  Met citaat antwoorden
Oud 27 March 2013, 21:53   #5
anoniem55715
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht
Dat klopt.

Maar ik heb het over het testen of de poort open staat of niet. Met andere woorden: waardoor weet je dat het niet werkt? Dat moet je op z'n minst geprobeerd hebben, want met alleen een poort open zetten verandert er niet zo veel.

Wat betreft de firewall: "laag" zegt niet zo veel, want dat kan nog steeds vanalles betekenen. Als het niet werkt, probeer dan altijd een keer met de firewall uitgeschakeld. Werkt het dan wel, dan weet je dat het aan de firewall ligt.
op verschillende sites port cheakers en programma die dat nodig heeft zecht het zelfs
ik heb het ook zonder firewall geprobeert maar dan werkt het nog niet
  Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2013, 00:32   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@prison92
Citaat:
ik heb mijn port 30000 open ge zet bij Forwarding locale ip heb ik ingevult mijn ipv4 adress
Het "locale ip" bedoelen ze daar niet toevallig het ip adres van je pc/laptop mee?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2013, 16:20   #7
anoniem55715
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
@prison92

Het "locale ip" bedoelen ze daar niet toevallig het ip adres van je pc/laptop mee?

Niek
ik zij toch dat ik ipv4 adress in heb getypt dat is toch de ip adres van de pc/laptop
  Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2013, 16:45   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ipv4 zegt iets over het protocol net als het nieuwe ipv6. Het zegt niets over intern of extern. Mijn externe ip is ook ipv4
Maar dat heb je dus goed staan.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2013, 17:49   #9
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Gebruik je de Windows Firewall ?

Misschien kijken bij wat #7 ( en #8 ) staat:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=32169

Volgens daar: al staat de Windows Firewall uit, toch proberen met regeltje toevoegen.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 March 2013, 18:52   #10
anoniem55715
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb mijn windows firewall uitgeschakeld en alle programmas uit geschakeld helpt ook niets
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:18.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.