Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 April 2012, 16:14   #31
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, dat snap ik, maar voor de router is het naar mijn idee ook al niet goed.
De router geeft alleen maar door en heeft dat gewoon lang goed gedaan.
Zolang ik er niets aan wijzig kan er weinig mis gaan lijkt mij.

Ik be van idee en hoop hier woensdag meer van te horen dat het tm het modem een probleem is.
Lees net elders dat het misschien ook nog wel eens een splitter zou kunnen zijn van Ziggo....
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2012, 18:01   #32
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymonddeniet Bekijk bericht
Nee, dat snap ik, maar voor de router is het naar mijn idee ook al niet goed.
De router geeft alleen maar door en heeft dat gewoon lang goed gedaan.
Zolang ik er niets aan wijzig kan er weinig mis gaan lijkt mij.
Nee, helaas, zo werkt het niet.... Een router bestaat ook uit electronica, wat geheugen en een stukje software. Al deze dingen zijn aan 'slijtage' onderhevig, dus kan een router 'plostseling' minder gaan presteren of helemaal de geest geven.
Om een eventueel softwareprobleem te ondervangen, kan je zoals ik eerder al aan gaf, de firmware opnieuw installeren. Dus ONGEACHT of je de laatste versie al hebt, gewoon de router naar fabrieksinstellingen terug zetten en dan de nieuwste firmware (opnieuw) flashen.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 April 2012, 18:12   #33
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, dat is ook zo.

Ik heb vannochtend de firmware opnieuw geinstalleerd, maar helaas mocht het niet baten.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 19:17   #34
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wel, het wordt mij duidelijker en onduidelijker tegelijk.

Vandaag even een laptop van het werk gepakt. Deze is een kale installatie met W7 en SP1 en alle updates en een virusscanner.

Totaal geen probleem. Haalt min 100mb down.

Dus ligt het toch aan mijn pc. Maar wat????
Ergens slibt er iets dicht.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 19:35   #35
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je een onboard netwerk kaart , dus aansluiting vast op het moederbord.

Of een pci kaart [ insteekkaart ]
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 20:19   #36
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb een PCI kaart.
De atheros L1 Gigabit Ethernet.

Deze heeft het ook al die maanden gedaan.

Ik heb ook de driver laatst ge-her-updated. Ik had al de laatste versie, maar dacht misschien te herstellen, maar helaas.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 20:28   #37
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En is er geen onboard optie aanwezig .??
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 20:30   #38
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, helaas niet.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 20:37   #39
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze heeft het ook al die maanden gedaan.

Dat zegt natuurlijk niets een apparaat gaat vaak stuk als het niet uitkomt.
Een nieuwe is niet zo duur.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 April 2012, 21:06   #40
anoniem14214
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is zo. Ga ik proberen. Is dan dé oplossing of uit te sluiten. Laat het dan weten
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:42.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.