Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 7 March 2012, 22:07   #11
anoniem53821
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wat kan dit er mee te maken hebben?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg prnscr.jpg‎ (74,7 KB, 25x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 13:31   #12
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is de executable in de temp map.

Kan je vertellen wie de melding geeft ? Screenshot ?

Je geluidskaart is nog niet met USB verbonden tijdens de start van de installatie ? Voor de meeste USB apparaten geldt: 'niet insteken voor er naar gevraagd wordt'.


Edit: in het installatie PDF staat dat het apparaat niet verbonden mag worden tot er in het installatietekst om wordt gevraagd.

Ook staat er in het PDF dat het alleen is voor XP en Vista, alhoewel bij de driver staat dat deze ook voor Windows 7 is
Wat je kan proberen is om de executable in compatabiliteitsmodus voor Vista te draaien. Rechtsklik hiervoor op het bestand, en kijk onder de tab 'Compatabiliteit'.

"...Do not connect the DMX 6Fire USB to the computer until the point specified in the installation.
... ...
Which operating system?
The DMX 6Fire USB can be used with Windows XP (Service Pack 2) and Windows Vista only. Older Windows versions are not supported. Please ensure that you have applied the current service packs and updates to your Windows installation
."

.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 8 March 2012 om 14:29
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 16:36   #13
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Voer het bestand eens als 'administrator' uit. Werkt het dan wel?
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 17:36   #14
anoniem53821
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Kan je vertellen wie de melding geeft ? Screenshot ?
zie plaatje

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Wat je kan proberen is om de executable in compatabiliteitsmodus voor Vista te draaien. Rechtsklik hiervoor op het bestand, en kijk onder de tab 'Compatabiliteit'.
Als ik het bestand download van Terratec en ik kijk bij eigenschappen/compatibiliteit, dan staat die ingesteld op Win Vista SP2
Andere keuzes ook geprobeerd, maar krijg telkens dezelfde melding...

Pointer
-->Wat ik ook geprobeerd heb: Op een andere pc, die met exact dezelfde Windows7 DVD geinstalleerd is, het driver bestand gedownload en uitgevoerd; gaat van een leien dakje. Echter op deze pc niet.....

Het verschil zit dan toch in de hardware en bijbehorende drivers?

Heb ook nogmaals de mobo drivers nagelopen:geen verbetering.

Nu heb ik wel gelezen dat voor dit mobo allleen Win7 wordt ondersteund; zou dat dan in de combinatie met deze driver een probleem kunnen zijn?
http://www.asrock.com/MB/overview.nl...el=AD2700B-ITX
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: gif API.gif‎ (17,0 KB, 13x gelezen)

Laatst gewijzigd door spiertje : 8 March 2012 om 18:05 Reden: link toegevoegd
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 17:37   #15
anoniem53821
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door qpc Bekijk bericht
Voer het bestand eens als 'administrator' uit. Werkt het dan wel?
nee, was dat maar zo
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 18:21   #16
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spiertje Bekijk bericht
Nu heb ik wel gelezen dat voor dit mobo allleen Win7 wordt ondersteund; zou dat dan in de combinatie met deze driver een probleem kunnen zijn?
Nee, ik denk dat Windows de compatabiliteit verzorgt, en de hardware interface is gewoon USB 2.0, die is onder alle Windows versies hetzelfde.

Maak eens een mapje op je bureaublad, kopieer (of liever, download opnieuw) die setup.exe daar naartoe, en probeer het nog eens ?


Wat mij opvalt is dat die melding uitsluitend een keer of zes te vinden is met de combinatie 'version 0.0'.

Heb je iets ge´nstalleerd staan wat lijkt op ' Parallax69 Software Int'l ' of 'Eroiica' ? Ook kijken bij toolbars of plugins etc.
Of bepaalde CAD software ?

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 8 March 2012 om 18:47
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 18:44   #17
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Is het maar 1 bestand, bv een setup.exe?
Zo ja, kan je deze eens handmatig proberen uit te pakken met bv WinRAR?
Als dat lukt, dan kan je alle losse bestanden in een mapje plaatsen, de geluidskaart aansluiten en dan handmatig verwijzen naar dat mapje voor de drivers.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 20:17   #18
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik weet niet of 'handmatig' in de richting sturen lukt met een USB device. Het installatieprogramma zegt expliciet het apparaat niet aan te sluiten voor daar om gevraagd wordt.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 20:30   #19
anoniem53821
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Nee, ik denk dat Windows de compatabiliteit verzorgt, en de hardware interface is gewoon USB 2.0, die is onder alle Windows versies hetzelfde.
Welke conclusie trek je uit het feit dat op een andere pc met exact dezelfde Win7 install de .exe van Terratec wel werkt ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Maak eens een mapje op je bureaublad, kopieer (of liever, download opnieuw) die setup.exe daar naartoe, en probeer het nog eens ?


Werkt niet. Ook op C:\ gezet, de naam ingekort en vanuit dos-box opgestart: zelfde melding.................

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Wat mij opvalt is dat die melding uitsluitend een keer of zes te vinden is met de combinatie 'version 0.0'
.

Geen idee wat dat betekent, maar het zou helpen als iemand weet waar deze melding naar wijst......

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Heb je iets ge´nstalleerd staan wat lijkt op ' Parallax69 Software Int'l ' of 'Eroiica' ? Ook kijken bij toolbars of plugins etc.
Of bepaalde CAD software ?
Die namen ken ik niet, heb geen toolbars of plugins met die naam er in ook geen CAD oid
Dit moet een pc-tje worden om muziek af te spelen en een beetje internetten, meer eigenlijk niet
Geinstalleerde Software zie plaatje...........

plaatje is wel erg klein uitgevallen, sorry
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg progs2.jpg‎ (20,2 KB, 6x gelezen)

Laatst gewijzigd door spiertje : 8 March 2012 om 20:34 Reden: zowat onleesbaar plaatje
  Met citaat antwoorden
Oud 8 March 2012, 20:32   #20
anoniem53821
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door qpc Bekijk bericht
Is het maar 1 bestand, bv een setup.exe?
Zo ja, kan je deze eens handmatig proberen uit te pakken met bv WinRAR?
Winrar vind geen "archives" in het .exe bestand.
Was toch even de moeite waard om te proberen
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:24.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.