Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 March 2019, 16:34   #1
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Moet telkens Flash player toestemming geven -

Vreemd, telkens als ik de Foscam SearchTool voor Windows gebruik, in Windows 10, moet ik op het puzzelstukje in de adresbalk klikken (of in de Searchtool zelf)

Het is geblokkeerde inhoud.
Ik kan steeds EENMAAL toestaan.
Er is geen knop te zien om altijd toe te staan.
Knap lastig.

Als ik erop zoek, staat er dat je de keus hebt op verschillende opties, nou, ik heb dan blijkbaar weer iets aparts, en maar 1 optie: Eenmaal toestaan.

Bij Website instellingen staat Player gebruiken - Aan
en Media Automatisch Afspelen op; Toestaan.

Iemand een tip?
  Met citaat antwoorden
Oud 3 March 2019, 20:04   #2
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In mijn Firefox is er onder de Plug-ins nog een mogelijkheid om bij Shockwave Flash in te stellen of er toestemming gevraagd wordt.

Hoe dat onder Internet Explorer is weet ik niet, maar daar zal je bij Invoegtoepassingen kunnen kijken ?
  Met citaat antwoorden
Oud 3 March 2019, 21:32   #3
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
In mijn Firefox is er onder de Plug-ins nog een mogelijkheid om bij Shockwave Flash in te stellen of er toestemming gevraagd wordt.

Hoe dat onder Internet Explorer is weet ik niet, maar daar zal je bij Invoegtoepassingen kunnen kijken ?
Ik kom daar helemaal niets tegen van Shockwave Flash !!!!
Bestaat er geen alternatief voor die flash Player, is toch wel vaker gedoe mee ?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 March 2019, 19:45   #4
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Bestaat er geen alternatief voor die flash Player, is toch wel vaker gedoe mee ?
HTML5.
Je bent wel afhankelijk van de makers van een website. Als zij (nog) geen HTML5-alternatief voor Flash aanbieden, kom je er misschien nog niet helemaal onderuit.

Ik heb zelf al jaren geen Flash meer op m'n computer. Heb niet het idee dat ik wat mis
  Met citaat antwoorden
Oud 4 March 2019, 21:35   #5
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FooBar Bekijk bericht
HTML5.
Je bent wel afhankelijk van de makers van een website. Als zij (nog) geen HTML5-alternatief voor Flash aanbieden, kom je er misschien nog niet helemaal onderuit.

Ik heb zelf al jaren geen Flash meer op m'n computer. Heb niet het idee dat ik wat mis
Ik heb het wel nodig, anders kan ik SearchTool van Foscam niet gebruiken.
Snap er niets van eerder kon ik dat redelijk makkelijk openen, de camera's.
Misschien weer iets heel simpels, maar al je niet weet wat, zit je mooi te kijken. (naar zwart beeld )
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2019, 16:46   #6
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op deze pagina, links boven, klik 'Website Privacy settings panel'

http://www.macromedia.com/support/do...lp/help04.html

Als jij Adobe (macromedia) geen toestemming hebt gegeven om Flash uit te voeren, dan zal je daar een zwart vlak zien met een 'twee tabs' icoon (voor mij was dat 10 jaar lang een lego-blokje dat is dus een slecht icoon ontwerp).
Als je er op klikt, of wanneer je Adobe al vaste toestemming hebt gegeven, krijg je het settingspanel van jouw Adobe installatie op je PC te zien.
(Je kan dit ook via het Configuratiescherm bereiken, maar in W10 wordt dat even zoeken voor mij)

Daar kan je individuele websites uitsluiten. Waarschijnlijk moet jij het adres wat in de adresbalk van je browser verschijnt gebruiken.
  Met citaat antwoorden
Oud 5 March 2019, 16:56   #7
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Misschien moet je hier eens kijken.
https://www.drivereasy.com/knowledge...on-windows-10/
  Met citaat antwoorden
Oud 6 March 2019, 23:26   #8
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hebben jullie hier iets aan, dat is wat ik zie.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg screenshot flash.jpg‎ (122,7 KB, 3x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 7 March 2019, 10:48   #9
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wat je daar ziet is van Windows.

Heb je dat IP geprobeerd in de uitzonderingen van Flash zoals ik liet zien ?
Dus met 192.168.1.103:66/ of misschien alleen 192.168.1.103 ?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 March 2019, 20:50   #10
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Wat je daar ziet is van Windows.

Heb je dat IP geprobeerd in de uitzonderingen van Flash zoals ik liet zien ?
Dus met 192.168.1.103:66/ of misschien alleen 192.168.1.103 ?
Nee, Mét het streepje en zonder ook geprobeerd.
In Windows 8.1 werkt het gewoon, zowel met IE als Firefox.
Alleen Windows 10 geeft dat probleem.

Dat is knap lastig hoor, ik snap maar niet wat er fout staat.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:02.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.