Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 25 April 2017, 12:23   #1
pepe55
 
Geregistreerd: 10 June 2006
Locatie: Valkenburg
Berichten: 177
Standaard Windows 8.1 opstarten

Geachte lezers.

Bij het opstarten van mijn laptop met Windows 8.1 krijg ik steeds een schermpje te zien met de tekst :

Kan het configuratiesysteem niet initialeren, another instance is running.

Ik kan het wel afsluiten , maar het komt bij het opstarten steeds terug. Heb ook al geprobeerd met
probleemoplosser, maar dat helpt niet. Heb ook CCleaner gebruikt en Malwarebytes, helpt ook niet.
Heeft iemand ervaring hiermee, of weet iemand de oplossing , ik zou het graag horen ??

Groetjes van Pepe55 uit een zonnig Zuid-Limburg.
pepe55 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 April 2017, 12:47   #2
falstring
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 943
Standaard

open ccleaner, ga rubriek gereedschap / opstarten.
schakel hier alles uit behalve je antivirus.
sluit ccleaner af
ga naar start, klik op de opties van 'afsluiten' en kies hier de optie 'opnieuw opstarten'
falstring is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 April 2017, 08:50   #3
pepe55
 
Geregistreerd: 10 June 2006
Locatie: Valkenburg
Berichten: 177
Standaard Windows 8.1 opstarten.

Hallo Falstring.


Bedankt voor je snelle reactie en goed advies .
Het probleem is opgelost, nogmaals dank je wel.

Groetjes Pepe55.
pepe55 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 April 2017, 13:25   #4
falstring
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 943
Standaard

graag gedaan en dank voor de terugmelding.
maar: je hebt nu alleen de symptomen aangepakt, en niet de oorzaak, en die zal wellicht blijven woekeren.
volg https://www.seniorweb.nl/software/ma...s-anti-malware om malwarebytesantimalware jouw pc te laten scannen en schoon te poetsen.
falstring is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 April 2017, 21:47   #5
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.696
Standaard

Malwarebytes heeft TS al geprobeerd.
Ik zou deze scans nog even doen:
Doe een scan met ADWcleaner : https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/. Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. https://www.malwarebytes.com/junkwareremovaltool/

Daarna schakel je via Ccleaner bijvoorbeeld weer 3 dingen in (start opnieuw op) en kijkt of het probleem is verdwenen.
Dat doe je telkens opnieuw, totdat alles weer is ingeschakeld.
Zodra je het probleem terug krijgt weet je in welke 3 het kan zitten.
Zo elimineer je uiteindelijk de juiste en kan je het probleem definitief oplossen.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2017, 13:56   #6
pepe55
 
Geregistreerd: 10 June 2006
Locatie: Valkenburg
Berichten: 177
Standaard Junk remove tool

Hallo Niekie.

Met JTR is alles gelukt, heel hartelijk dank.

Groetjes Pepe55
pepe55 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:05.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.