Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 November 2017, 09:58   #1
Don Bavelaar
 
Geregistreerd: 19 December 2006
Berichten: 62
Standaard W10 opnieuw instellen

Ik wil W10 opnieuw instellen. Dat doe ik via Instellingen enz. Maar voor dat ik de aktie kan starten wil Windows mijn wachtwoord. Dat wachtwoord wordt niet geaccepteerd. Ik heb al 2 maal een nieuw wachtwoord aangemaakt maar dat helpt niet.
Nu denk ik dat mijn toetsenbord verkeerde tekens inbrengt. Dat heb ik al ingesteld op Amerikaans, Engels, Nederlands maar het blijft fout. Het losse toetsenbord is een Logitech en werkt middels blue tooth.
Wat kan de oorzaak zijn?
Dit probleem is vreselijk vervelend omdat mijn c schijf bijna vol is.
Don Bavelaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2017, 12:41   #2
Obelix71
 
Obelix71's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 June 2005
Berichten: 5.343
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Don Bavelaar Bekijk bericht
Ik heb al 2 maal een nieuw wachtwoord aangemaakt maar dat helpt niet.
Nu denk ik dat mijn toetsenbord verkeerde tekens inbrengt.
Klinkt onlogisch, Als je toetsenbord andere tekens accepteert dan jij denkt (omdat er een andere toetsenbordinstelling is gekozen), die tekens zullen naar mijn idee hetzelfde zijn als als je een nieuw wachtwoord aanmaakt en daarna als je het wachtwoord invoert. Of de toetsenbordinstelling zou tussentijds moeten wijzigen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Don Bavelaar Bekijk bericht
Dit probleem is vreselijk vervelend omdat mijn c schijf bijna vol is.
Schijf al eens flink opgeruimd (schijfopruiming, prullenbak, dubbele bestanden, ....) ?
Is C de enige schijf of kun je eventueel bestanden overhevelen naar een andere schijf (waaronder 'mijn documenten', etc.)?
Obelix71 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2017, 13:34   #3
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

Voor de toetsenbord indeling in Nederland wordt VS-internationaal gebruikt.

Lokaal account zonder wachtwoord gebruiken kan ook.
https://www.windowscorner.nl/handlei...rschakelen.php

En blijft de vraag, waarom wil je dat?
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2017, 21:07   #4
dappertje
 
dappertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 May 2009
Berichten: 710
Standaard

Maak het schermtoetsenbord zichtbaar en gebruik dat.

Dappertje
__________________
Dappertje

Gelukkig hoef ik niet zelf op mijn eten te jagen,
Ik zou niet eens weten waar gevulde koeken leven.....
Niets is zeker en zelfs dat niet......
dappertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 November 2017, 22:28   #5
Don Bavelaar
 
Geregistreerd: 19 December 2006
Berichten: 62
Standaard

Ook met een ander toetsenbord lukte het niet. Dan maar Windows helemaal opnieuw geinstalleerd.
Bedankt voor het meedenken.
Don Bavelaar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:48.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.