Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 15 November 2013, 07:23   #1
BGJ
 
Geregistreerd: 15 November 2013
Locatie: Enschede
Berichten: 2
Question Detail scherm Windows verkenner

Hallo,

Weet iemand toevallig of het mogelijk is om het detailscherm van windows 8 aan te passen / uit te breiden?
- titel
- afspeelduur
- groote
- meewerkend artiest
- gerne
- etc.
BGJ is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 November 2013, 15:52   #2
falstring
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 968
Standaard

heb hier even geen w8 beschikbaar, maar als je rechtsklikt in het balkje boven de kolommen (waarin de kolomnamen worden weergegeven als naam, type, gewijzigd, grootte) , krijg je toch vanouds de keuze om kolommen toe te voegen of weg te laten...?
falstring is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2013, 10:06   #3
BGJ
 
Geregistreerd: 15 November 2013
Locatie: Enschede
Berichten: 2
Standaard Details herm

Dat is mij bekend. Maar het gaat mij om het details scherm.
Graag wil ik deze instellen om meer informatie standaard voor elk bestand beschikbaar te krijgen en zo meer info snel te kunnen aanpassen. De kolommen moet ik elke keer opnieuw selecteren in elke map waar ik die i formatie beschikbaar wil hebben. Dit kost veel tijd...
BGJ is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2013, 16:10   #4
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.233
Standaard

Welk detail scherm bedoel je ? Is dat in de Verkenner zelf, of bedoel je in een boxje voor b.v. 'Opslaan als...' of 'Openen' in een programma onder het menu 'Bestand' ?

Als het gaat om de instellingen in het rechter venster van een gewone Verkenner:
Alle verkenners sluiten, eentje openen, dan op de manier die falstring uitlegde de map naar je zin instellen, en dan gaan naar het menu 'Extra - Mapopties - Weergave', en daar de knop 'Op alle mappen toepassen' aanklikken.

Als het gaat om de instelling 'Details' in een boxje 'Opslaan als...' in een programma, daar is het mij nog in geen jaren gelukt dat te 'laten plakken' voor bij een volgende opening van dat boxje. Als iemand het weet hou ik mij aanbevolen. Dit dus:
Details_in_Opslaan-als.jpg
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 November 2013, 16:28   #5
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

Het gaat om het tabblad Details van het venster Eigenschappen.
Binnen Windows is er zo ver ik weet geen mogelijkheid om die lijst uit te breiden met nieuwe dingen. Mogelijk kan dat wel met aanvullende software.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:05.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.