Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 25 October 2013, 18:33   #1
robglanerbrug
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 735
Standaard flash player in win8

Filmpjes afspelen (in Win 8.1 Pro N Professional 64 bit) lukt maar niet. Als ik de nieuwste flash player download krijg ik de melding dat deze al zou zijn geïntegreerd in de MS internet explorer. Of de melding "zelfstandig installatieprogramma voor win. update; de update geldt niet voor uw computer" Ben al een dagje aan 't zoeken maar kom niet verder mede door mijn onbeholpenheid met win 8. Heeft iemand raad? (bij invoegtoepassingen beheren zie ik geen enkele flash player om toe te voegen of in te schakelen)

Laatst gewijzigd door robglanerbrug : 25 October 2013 om 19:15
robglanerbrug is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 19:29   #2
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Arrow

Dit moet er staan bij Werkbalken en uitbreidingen.

Bijlage 17752


zo niet dan lukt het niet .

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 08:39
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 19:45   #3
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

http://www.videolan.org/vlc/

probeer deze .
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 19:47   #4
robglanerbrug
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 735
Standaard

VLC had ik al gedownloaded en shockwave flashenz is ingeschakeld
robglanerbrug is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 19:50   #5
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Arrow

Deze versie heb ik . en die doet het wel.


Bijlage 17753

Laatst gewijzigd door Desperado : 15 December 2016 om 08:39
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 21:44   #6
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Ja en daar heb je de "pro"versie voor nodig.
Fijn dat Windows 8.
Morgen weer een laptop terug zetten naar Windows 7 op verzoek van een zeer teleurgestelde eigenaresse. " Niet mee te werken dat bagger systeem"

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 21:49   #7
robglanerbrug
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 735
Standaard

Maar Niek, ik heb toch een pro versie. Snap er werkelijk helemaal niets van
robglanerbrug is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2013, 21:51   #8
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Ik zie het nu ja.... (oeps)
Dan moet tie er gewoon bij zitten Rob.
Misschien loop je nog wat updates achter?

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 October 2013, 12:23   #9
robglanerbrug
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 735
Standaard

dat móet het haast wel zijn Niek
robglanerbrug is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:55.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.