Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 March 2019, 15:16   #1
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 823
Standaard updaten ACER lukt niet.

Hallo,
Op een ACER laptop lukt het niet om te updaten:

windows home 10 home versie 1803

geinstalleerd ram geheugen 2,00 GB , 32 bits
ik kan even niet vinden wat voor type ACER het is,

Het scherm voor update blijft zoals het is:
Updates beschikbaar, laatst gecontroleerd op 13-01-2019
daaronder staat bij windows defender: download in behandeling
bij de rest: instalatie in behandeling,
ik heb de internetverbinding en schijfruimte gecontroleerd

Als jullie kunnen helpen zou fijn zijn?
Groeten
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2019, 22:15   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Is wel mager voor W10 maar ga eens naar deze site: https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...load/windows10
En klik daar op "Update nu" .

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2019, 10:07   #3
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 823
Standaard

het lijkt grotendeels gelukt: alleen er zijn een heel aantal wijzigingen geblokeerd, de volgende zeggen mij niets::
Windows10UpgraderApp.exe
_iu14D2N.temp

aangezien er ook rotzooi bij staat zal ik een MBAM scan doen, dan is het misschien ook opgelost
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2019, 15:36   #4
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Als W10 nu is geactiveerd, kan je op diezelfde site die ik eerder gaf ook een usb stick (min. 8 GB) maken met Windows 10 erop is de laptop dan schoon installeren.
Dan moet je opstarten vanaf de usb stick.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2019, 19:13   #5
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 823
Standaard

Maar als ik scan met Malwarebytes, w. defender, en c-cleaner, en programma's die ik niet gebruik er af gooi, dan is het toch ook schoon? of klopt dat niet?
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2019, 20:34   #6
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Er is niets schoner dan een frisse installatie. Alle rommel die internet ongemerkt op de harde schijf plaatst, overgebleven bestanden van verwijderde programma's etc. etc.
Dus nee hij is niet schoon.
Als je zegt vrij van Malware en cookies heb je gelijk.

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2019, 20:43   #7
iemand85
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 823
Standaard

ok, dank je wel voor je hulp
iemand85 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.