Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Computer Idee > Vraag het de redactie - (geen technische vragen)

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 August 2012, 12:30   #1
Atlanta
 
Geregistreerd: 6 May 2012
Berichten: 181
Standaard keuze menu

Hallo redactie

Kan in dit forum ook een keuze menu worden geplaatst ?
Bijvoorbeeld: Welke provider zijn jullie aangesloten?
(zodat mensen kunnen kiezen) uit een keuze menu, bijvoorbeeld:

Ziggo
UPS
KPN
XS4all
enz.

Nog een keuze menu: welke windows versie heb je:

XP
Vista
W7
W8
Apple
ander

zo kun je heel wat ideetjes maken.


Er zijn zoveel mensen hier aanwezig ! Waarom niet iets "anders", iets waar
mensen op kunnen invullen !
Groeten, Atlanta

Bijvoorbeeld dit:


Laatst gewijzigd door Atlanta : 27 August 2012 om 12:49
Atlanta is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2012, 13:02   #2
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.825
Standaard

Ik begrijp het nut niet van zoiets eigenlijk.
Je vergeet er even bij te zetten, wat het doel zou moeten zijn van zoiets.

Maar als je iets echt wilt onderzoeken zou je eens bij "Polls" kunnen kijken, waarmee je in principe een mening kunt vragen of een klein onderzoekje kunt starten, over een onderwerp.

Niek
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2012, 14:03   #3
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

Dan kun je wellicht beter naar de Google Analytics statistieken van de Computer Idee website vragen. Als je een goede reden hebt waarom je deze informatie zou willen, zouden ze je die best kunnen geven. Zaken als provider en browser zijn nu niet bepaald bedrijfsgeheim.
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2012, 15:10   #4
Atlanta
 
Geregistreerd: 6 May 2012
Berichten: 181
Standaard

@Heren,

het was maar een ideetje !

Groeten, Atlanta
Atlanta is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2012, 20:27   #5
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Talking

Ja en wat was je bedoeling ermee.

We hebben allemaal wel eens een idee.
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2012, 08:00   #6
Atlanta
 
Geregistreerd: 6 May 2012
Berichten: 181
Standaard

@Desperado

Citaat:
Ja en wat was je bedoeling ermee.
Gewoon zien, wat zo koploper is !
Atlanta is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2012, 08:29   #7
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Er zal geen koploper zijn

Want bijvoorbeeld bij de kabel providers die hebben hun eigen verzorgings gebied.

Dus kiezen is dan [ nog ] niet mogelijk .

Dus zit een provider in een dicht bevolkt gebied , dan zit hij meestal hoger dan wanneer hij in een dun bevolkt gebied zijn klanten moet zoeken.

Dus geen echt beeld hoe je als provider op een ranglijst kun staan als die er al was ???
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:23.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.