Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 April 2010, 09:53   #1
anoniem41254
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard 2 grafische kaarten

Ik heb een pc met een onboard grafische kaart en een losse. Ik wil graag een beamer en een monitor op m'n pc aansluiten vandaar die extra grafische kaart. De kaart werkt, ik de driver geinstalleerd. Alleen werkt nu de onboard niet meer. Losse kaart er uit en de onboard werkt weer. Wat doe ik fout of gaat dit gewoon niet werken. In de bios kan ik geen mogelijkheid vinden om iets te veranderen.

even de specs:
Windows XP Prof.
moederbord Asus KPL-AM
kaart Asus EN7200GS

groet

Bert

Laatst gewijzigd door knoppenbert : 16 April 2010 om 10:03 Reden: extra info toegevoegd
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 11:11   #2
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het is vrij normaal dat dit gebeurt. Heeft je losse videokaart geen twee uitgangen?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 11:30   #3
anoniem41254
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

1 * VGA en 1* DVI maar deze zijn volgens mij niet gelijktijdig te gebruiken

hier de volledige specs:
http://www.hardware.info/nl-NL/produ...7200GSHTD256M/
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 11:33   #4
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat zou ik eerst maar eens proberen. Vrijwel alle losse videokaarten hebben tegenwoordig twee uitgangen, die tegelijkertijd te gebruiken zijn. Diverse onboard oplossingen ondersteunen zelfs al wel twee monitoren.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 13:01   #5
anoniem41254
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ga ik doen, zijn er verloopjes van dvi naar vga ?
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 13:15   #6
anoniem22639
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

http://www.avkabelshop.nl/computer/dvi+adapters+
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 14:41   #7
anoniem41254
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb zo'n verloop gekocht, alleen ziet office geen twee verschillende schermen zodat powerpoint nog steeds niet in de presentatie modus gaat.

zou een extra grafischekaart in een pci slot een oplossing zijn bv http://www.alternate.nl/html/product...l2=PCI+kaarten
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 15:35   #8
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

nee

binnen de sofware moet je het kunnen regelen

dus of nvidia of ati software afhankelijk van je kaart .
  Met citaat antwoorden
Oud 16 April 2010, 16:11   #9
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarschijnlijk staat je driver nog niet op twee beeldschermen ingesteld (nview).
  Met citaat antwoorden
Oud 19 April 2010, 20:54   #10
anoniem43504
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

je zou een 2de grafische kaart kunnen toevoegen, er is een maar!

- het moet het zelfde type zijn dat er al inzit
- je moederbord moet het onderstuenen (by nvidia kaarten is dat Physx of SLI
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:18.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.