Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 August 2015, 10:28   #1
Uhm44
 
Geregistreerd: 21 August 2005
Berichten: 173
Standaard accountnaam wijzigen

Probeer mijn accoutnaam te wijzigen, maar na invoer van mijn achternaam en opslaan krijg ik de melding "geen naam met grof taalgebruik invoeren"o.i.d.
Nou mijn naam is helemaal niet grof ofzo,
Hoe krijg ik het alsnog doorgevoerd?
Uhm44 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2015, 15:15   #2
Moderator
Moderator
 
Moderator's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Berichten: 1.912
Standaard

Dan van mij de vraag: Welke accountnaam probeer je te wijzigen?
Die in Windows10 of je forumaccount?
Moderator is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2015, 09:45   #3
Uhm44
 
Geregistreerd: 21 August 2005
Berichten: 173
Standaard

accountnaam van windows, om in te loggen bij opstarten pc. Via Stat op je account staan en via rechtermuisknop menutje openen en kiezen voor accountinstellingen wijzigen.
Uhm44 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2015, 14:03   #4
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.827
Standaard

Is het nu gelukt of niet?

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 August 2015, 13:46   #5
Uhm44
 
Geregistreerd: 21 August 2005
Berichten: 173
Standaard

Nee, want heb nog geen antwoord op mijn vraag!!
Uhm44 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 August 2015, 14:43   #6
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.827
Standaard

Oke doe dit: Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts.
Daar kan je je account naam wijzigen.
En als w10 dat niet pakt zal het toch aan je naam liggen.
Kan je die vertellen?

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2015, 10:47   #7
Uhm44
 
Geregistreerd: 21 August 2005
Berichten: 173
Standaard

En, daarna? "Wijzigingen aanbrengen in mijn account in PC-instellingen" ???? Klik je daarop dan opent zich een nieuw scherm en dan?? Weet niet meer hoe ik bij naam wijzigen terecht kwam!!
Naam is trouwens Griede, kan daar niks grof of onfatsoenlijk bij bedenken.
Uhm44 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2015, 11:46   #8
FooBar
 
FooBar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2005
Locatie: Elders
Berichten: 14.124
Standaard

Als je Configuratiescherm > Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts gedaan hebt staat als tweede linkje "Uw accountnaam wijzigen".

Ik kan me bij je achternaam ook niks grofs of onfatsoenlijks bedenken. Windows 10 hier ook niet, want ik kan Griede gewoon als accountnaam instellen:
Knipsel.jpg
FooBar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2015, 10:32   #9
Uhm44
 
Geregistreerd: 21 August 2005
Berichten: 173
Standaard

naam wijzigen staat er bij mij niet bij, zie knipsel
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg accountnaam.JPG‎ (33,0 KB, 10x gelezen)
Uhm44 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2015, 11:22   #10
Niekie30
 
Niekie30's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Locatie: Westland
Berichten: 15.827
Standaard

Je scherm ziet er niet uit zoals het in Windows 10 zou moeten. Weet je zeker dat deze vraag over W10 gaat?

Niek
__________________
I don't need google. My wife knows everything.
Niekie30 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.