Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 28 January 2010, 00:45   #1
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard windows 7 wachtwoord kwijt

Hey,

vanochtend een wachtwoord op me pc gezet.. en door de mega drukte en stress van deze dag.. ben ik die dus compleet kwijt......!

wie o wie kan mij uitleggen hoe ik deze dus weer krijg of gewoonweg verwijder? in XP is het easy, dan is het naar administrator.. maar 7 is niet zo simpel blijkt :O

Please help...!! :S
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 01:07   #2
anoniem24866
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De admin account moet je in Vista en Win 7 zelf inschakelen. Dat kun je doen in Computerbeheer bij Lokale gebruikers en groepen/Gebruikers Dit zal je dus niet gaan lukken omdat je je ww kwijt bent.

Je kunt Ultimate boot cd downloaden en branden op cd-rom via een andere pc. Daar staan tooltjes op om je wachtwoord te verwijderen. Vervolgens kun je in Win 7 weer een ww op de account zetten.

Laatst gewijzigd door Esvee : 28 January 2010 om 01:12
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 01:19   #3
anoniem24866
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik begin te twijfelen of er wel daadwerkelijk zulke tools op die cd staan. Er zijn wel andere (illegale) boot cd's die dat hebben.

Je zou ook hier eens naar kunnen kijken.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 14:16   #4
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dat zijn allemaal dingen voor Vista, en dat 2de progammatje werkt ook niet..
Ik heb ook een windows 7 iso CD erin gedaan maar die pakt ie niet...

ik heb boots op CD-Rom gezet,
hij geeft dit weer bij boot op cd's:

Disk boot failure, enter system disk and press enter...

wie o wie snapt dit? :S
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 14:49   #5
anoniem24866
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StillBorn Bekijk bericht
dat zijn allemaal dingen voor Vista, en dat 2de progammatje werkt ook niet..
Ik heb ook een windows 7 iso CD erin gedaan maar die pakt ie niet...

ik heb boots op CD-Rom gezet,
hij geeft dit weer bij boot op cd's:

Disk boot failure, enter system disk and press enter...

wie o wie snapt dit? :S
Als hij niet van DVD opstart betekent het dat de DVD corrupt is of dat ie niet bootable is.

Misschien kun je hier dan wat mee. Werkt ook op Win 7.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 16:50   #6
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

probeer windows 7 op een nieuw partitie te installeren zodat je je data niet verliest en later weer terug op kan zetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 16:51   #7
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

maar dat is dan ook je laatste optie ook natuurlijk!
dus wacht eventjes of iemand anders raad voor je heeft.
ik ga ook even voor je zoeken
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 16:55   #8
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dit is mijn snelste methode voor windows 7!
http://www.techrena.net/computers/re...-pen-drive-cd/

dit is methode 2!
http://www.vista-helpdesk.nl/diverse...ten-kwijt.html
het werkt ook voor windows 7

methode 1 is het makkelijkst

Laatst gewijzigd door omed4life : 28 January 2010 om 17:01
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2010, 22:14   #9
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik probeer nu die ophcracklive cd :O
nu hopen dat ie het doet =S als dat niet lukt zal ik die andere methode is even proberen!!!!!!

Het enige probleem dat een andere partitie enzo niet echt mogelijk is zonder data verlies...
er zit nu maar 1 harde schijf van 75 GB in me pc (10.000 tpm ftw)
en me externe van 150GB voor opslag etc. :O
dus tja er is geen ruimte voor een andere partitie =S

maar eventueel koop ik er een nieuwe HDD bij, kan ik dan daar bijv. windows 7 op installeren, zonder dan me data op de C schijf te verliezen?
want dan doe ik dat en zet ik later alles op de nieuwe HDD en installeer ik windows 7 weer op me C schijf :O

pfft wat een gedoe zo! :P
Dames/heren? bedankt voor uwe moeite en antwoorden alvast!
  Met citaat antwoorden
Oud 29 January 2010, 17:19   #10
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Esvee Bekijk bericht
Als hij niet van DVD opstart betekent het dat de DVD corrupt is of dat ie niet bootable is.

Misschien kun je hier dan wat mee. Werkt ook op Win 7.

deze heb ik geprobeerd..
de image gebrand en geboot... werkte prima.. dan krijg je dat menu, en gaat ie automatisch aan de slag... dan zie je dus inderdaad he zwarte scherm waar een lading tekst voorbij flitst... en dan stopt ie bij de stap:
stap 7:
http://pcsupport.about.com/od/toolso...cracksbs_7.htm
deze rond ie af.. maar hij komt nooit bij deze stap:

stap 8:
http://pcsupport.about.com/od/toolso...cracksbs_8.htm
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:53.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.