Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 November 2009, 01:01   #1
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Internet verbinding valt weg

Hallo,

ik heb afgelopen weekend een PC gekocht particulier.. tof ding, en loopt als een trein....
eerergisteren kwamen er in ene "out of nowhere" errors over het internet.....

op compleet random momenten (naar mijn idee) staakt het internet in ene, en valt het weg.. onderin me taakbalk komt het mooie uitroeptekentje etc. bij me internetverbinding te staan.. dus das nie goed :P

Als ik vervolgens rechtermuisknop erop doe en dan op problemen oplossen klik, gebeurd er tot nu toe 1 van deze 2 dingen:
- de Gateway was niet goed, en die heeft hij gefixed (ik heb weer internet)
- Of hij begint erover te klagen dat de router gereset moet worden met een beschrijving erbij (dan heb ik ook weer internet na dat gedaan te hebben)

vanochtend heb ik deze stappen dus wel 10 x gedaan xD..

En ik heb werkelijk waar geen flauw idee hoe dit komt, mijn computerkennis op het gebied van internet is 0.0

Bij voorbaat dank voor degene die me willen helpen
mvg,
Dennis

*edit* ik heb windows 7 ultimate op dit systeem staan *edit*

Laatst gewijzigd door StillBorn : 27 November 2009 om 01:04
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 07:20   #2
anoniem15124
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En wat voor merk/type router?
Draadloos internet of bekabelde aansluiting op de pc?
Virusscanner en firewall?
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 09:55   #3
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het gaat om bedraad internet, de merk router is speetouch.
Qua beveiliging heb ik Microsoft firewall aanstaan. en daarnaast loop Microsoft security essentials erbij.

Net heb ik de internet kabel in een andere ingang in me pc geplugt, en nu doet hij het al +- 5 minuten goed... Toen hij in de andere ingang zat knalde het internet er om de 30 sec. uit..
Kan dit ook nog uitmaken??? het zijn btw naar mijn kennis dezelfde ingangen....

Mvg,
Dennis
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 10:04   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Andere ingang op de PC hoeveel heb je er dan voor netwerk .


kijk even bij apparaat beheer
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 10:09   #5
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik neem ff aan dat het dan de netwerkadapaters zijn die ik moet opsommen?
(heb echt 0 verstand van dit soort internetdingen)
Nvidia nForce networkin controller &
Nvidia nForce networkin controller #2
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 10:12   #6
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

als er 1 netwerk aansluiting op het moederbord zit.??? boven aan de computer

en je hebt ook een pci netwerkaart ?? onderaan de computer


op welke heb je dan nu internet,
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 10:13   #7
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

de niet werkende.. kun je dan in apparaat beheer uitschakelen
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 10:14   #8
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb 2 ingangen in mijn Moederbord als ik het zo zie, en geen pci netwerkkaart...
En hij zit dus bij mijn moederbord ingeplugd....

Okee... maar hoe weet ik welke van de 2 het nu doet dan? xD

Laatst gewijzigd door StillBorn : 27 November 2009 om 10:18
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2009, 12:31   #9
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

gewoon uitproberen
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:15.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.