Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 25 May 2009, 14:40   #1
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Creative Zen

Ik heb een tijd geleden een Creative mp4 speler gekocht..
deze:
http://nl.creative.com/products/prod...&nav=0&listby=

maar nu is dus de Cd zoek.. en dacht ik gewoon ff de software van de site af te kunnen plukken..
ik heb er een paar geprobeerd maar ze werken niet =S en de mp3 speler word niet gevonden als ik deze aansluit om mijn pc..
je ziet wel dat de mp3 speler opgeladen word, maar de pc herkent hem niet =S

wie o wie kan mij hiermee helpen?

mvg,
Dennis
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 15:15   #2
anoniem35068
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je >>hier<< al gekeken en de software al geprobeerd?
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 15:27   #3
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze misschien ?
http://www.mycreativefansite.com/200...lation-cd.html
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 15:51   #4
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je hebt alleen de MediaExplorer nodig, kun je ook in verkenner de files mee beheren.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 16:03   #5
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De vraag voor mij is of Windows hem zonder verdere installatie moet herkennen als Mass Storidge Device.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 16:34   #6
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, ik heb de ZEN zonder de V en die is alleen via de mediaexplorer met of zonder verkenner te gebruiken, in dit geval is het geheugenkaartje indien aangeschaft weer wel te zien zodanig.
Je ziet dus geen verwisselbare schijf zoals bij de meeste MP3 spelers.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2009, 17:19   #7
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nou, die Media Explorer is via die link van Hans60 te downloaden

De "oude" wel eerst verwijderen misschien ?
  Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2009, 16:57   #8
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hmm als ik de media explorer wil installeren vraagt ie om met welk programma.. is dat normaal? :P
  Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2009, 18:53   #9
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nee, die exe downloaden en dubbelklikken geeft dat probleem?



http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=57102
Zal hier mee te maken hebben, een systeemherstel al uitgevoerd naar een datum van voor het probleem?
  Met citaat antwoorden
Oud 1 June 2009, 04:41   #10
bipkip
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Download MediaMonkey. Is mijn vervanger voor WMP en Itunes en zet de hele muziekhandel over inclusief albumart, tags enzovoort. Ik heb mediaexplorer nooit gebruikt sinds ik mijn Zen heb
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.