Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 29 June 2008, 20:42   #1
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Unhappy vastlopers

hey,

ik word op het moment echt compleet gek van me laptop...

allereerst.. me laptop werd wat traag doordat er wat software op gekomen was die ik niet erop wou hebben... ik heb dit dus opgelost door vista opnieuw te installeren..

nu is het probleem dat me hele systeem compleet vastloopt om [naar mijn idee] compleet willekeurige momenten..
dan bij het scrollen in mozilla.. dan bij installeren van Nero.. dan bij het opstarten van cod4..
and it drives me crazy......

weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

ik post het hier omdat het probleem van regelmatig vastlopen is ontstaan na het installeren van Vista Home, op mijn Acer laptop....

iedere suggestie is welkom!!!
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2008, 23:22   #2
anoniem32074
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

allereerst.. me laptop werd wat traag doordat er wat software op gekomen was die ik niet erop wou hebben... ik heb dit dus opgelost door vista opnieuw te installeren..

Dit is onduidelijk:
Waarom niet de software verwijderen die jij niet wilde hebben? Een nieuwe installatie hoeft dan absoluut geen oplossing te zijn. Want de problemen die je eerder had, komen dan weer terug...

Het elimineren van problemen is eerder een betere oplossing en verdient de voorkeur boven een nieuwe installatie...
  Met citaat antwoorden
Oud 29 June 2008, 23:40   #3
anoniem21751
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StillBorn

ik post het hier omdat het probleem van regelmatig vastlopen is ontstaan na het installeren van Vista Home, op mijn Acer laptop...
Na het installeren van Vista?
Draaide je daar al op sinds aankoop???
Want het lijkt of je dat later als OS geinstalleerd hebt
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2008, 10:24   #4
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

de software die ik bedoelde is van dat soort onzin software dat meekomt na het installeren van een spel bijv. bonjour service was er 1 van....

ik draai al Vista sinds de aankoop van me laptop.... en dit is een nieuw probleem... heb me laptop hiervoor al 1 keer succesvol geformateerd.. :S
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2008, 10:27   #5
anoniem21751
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bonjour? Da's van iTunes. Zit bij Apple iTunes mee dus. Volgens mij ook bij Quick Time.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2008, 10:46   #6
anoniem19712
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

kijk eens bij apparaatbeheer voor niet geinstalleerde drivers.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2008, 15:10   #7
anoniem21556
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoe zit het met het geheugen? En is Vista geleverd met je laptop (voor geinstalleerd of niet) of heb je er de vista upgrade bijgekocht? Wat meer info over de hardware zou helpen.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 June 2008, 21:22   #8
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Linkforsoad Bekijk bericht
Bonjour? Da's van iTunes. Zit bij Apple iTunes mee dus. Volgens mij ook bij Quick Time.
ja ik weet waar bonjour service normaal vandaan komt.. maar niet in dit geval..
maar dat is op dit moment niet belangrijk aangezien het weg is door formateren..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eugene Bekijk bericht
Wat meer info over de hardware zou helpen.
dit is mijn laptop met hardware ed. eugene:
http://www.norrod.nl/ws_a_index.asp?A_id=21171

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boodhaa Bekijk bericht
kijk eens bij apparaatbeheer voor niet geinstalleerde drivers.
apparaatbeheer + evererest ultimate geven geen problemen aan bij de hardware...
de format doe ik met een backup dvd.. hierop staan alle drivers van Acer en me Hardware al op.. dus dit is allemaal goed [zover ik het weet].

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eugene Bekijk bericht
Hoe zit het met het geheugen? En is Vista geleverd met je laptop (voor geinstalleerd of niet) of heb je er de vista upgrade bijgekocht?
vista was dus wel van tevoren geïnstalleerd op me laptop...
geheugen is er genoeg, zowel op harddisk, als in werkgeheugen
  Met citaat antwoorden
Oud 1 July 2008, 00:02   #9
anoniem21556
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, de specs zeggen genoeg zou moeten draaien als een zonnetje....Normaal gesproken heft een ACER een (verborgen) herstel partitie, als je deze niet weggedaan hebt misschien van deeze een een her-install doen. Acer installeerd ook altijd allerlei tools van hen zelf. Ik gooi deze mmestal eraf omdat dit veel werkgeheugen opsnoept.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 July 2008, 00:16   #10
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ja ik heb een herstel schijf.. de E schijf is daar voor gereserveerd..
ik heb ook alle Acer meuk inactief gezet..
maar probleem blijft er nog :S
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:30.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.