Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 January 2009, 17:45   #1
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Oblivion console error

Hey,

ik ben sinds een tijdje weer begonnen met oblivion te spelen =D
slecht verslavend spel is dat toch :P

maar nu wou ik de console openen.. en hij deed niks.. alle knopjes geprobeerd met 0 resultaat..
naar wat te goochelen kwam ik hier op terecht:

http://vgstrategies.about.com/od/pcc...ionMediaPC.htm

Nederlandse samenvatting:
het probleem is niet duidelijk, maar er is wel een oplossing..
deze 'error" hebben alleen gamers met Windows media center edition.
als je dit op je pc hebt staan, dan is er een conflict tussen de software en de oblivion game video settings.

oplossing:
simpel maar effectief:
windows media center komt met een afstandsbediening [remote sensor] een besturingsstuk buiten de pc om dus zeg maar. om de console te laten werken in oblivion moet je deze uitzetten. hierdoor zal de console wel gaan werken..

ik heb zelf geen flauw idee of het werkt, maar nooit geschoten altijd mis..

Op mijn Acer [acer aspire 5920G] zit rechts een touchpad stukje met play/stop/next/previous knopjes voor mijn wmp.. ik zelf zat er aan te denken dat dit de remote sensor was..

kan iemand mij vertellen of dit het kan zijn? en hoe je deze dan tijdelijk kan uitschakelen..

wat mij opviel aan dit stukje op me laptop:
bij iedere game/software werkt deze touchpad perfect.. bij oblivion werkt het niet.. vandaar dat me vermoeden hierna ging..

greetings!
StillBorn =)
  Met citaat antwoorden
Oud 18 January 2009, 02:22   #2
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

niemand die iets weet?
ook niet hoe je de remote controller in me laptop kan uitschakelen?
  Met citaat antwoorden
Oud 23 January 2009, 12:32   #3
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bump!?? :O
niemand?
  Met citaat antwoorden
Oud 23 January 2009, 21:55   #4
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als ik zo lees op de link die je geeft, is de "remote sensor" niet een bedienings paneeltje o.i.d., maar letterlijk een sensor, oftewel een ontvanger, een 'oogje' waar je de afstandsbediening op moet richten. Ik vermoed dat je deze softwarematig kan uitschakelen. Alleen hoe zou ik niet weten, op de site van Acer(Klik) kan ik je laptop niet vinden, en een zoekfunctie ontbreekt.
BTW; De 'tilde' (deze dus ~) is de key om in de console te komen bij Oblivion
  Met citaat antwoorden
Oud 28 January 2009, 09:55   #5
anoniem26255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anacho Bekijk bericht
Als ik zo lees op de link die je geeft, is de "remote sensor" niet een bedienings paneeltje o.i.d., maar letterlijk een sensor, oftewel een ontvanger, een 'oogje' waar je de afstandsbediening op moet richten. Ik vermoed dat je deze softwarematig kan uitschakelen. Alleen hoe zou ik niet weten, op de site van Acer(Klik) kan ik je laptop niet vinden, en een zoekfunctie ontbreekt.
BTW; De 'tilde' (deze dus ~) is de key om in de console te komen bij Oblivion
Hey bedankt voor je reactie! had de hoop op een reactie al opgegeven
ik weet dat je normaal op de tilde ~ moet klikken.. maar zoals in die link ook al staat werkt ie niet in combo met een remote sensor [geen idee waarom niet maarja :S]
inderdaad staat mijn flaptop er niet tussen..
dit is hem in ieder geval:
http://www.notebookcheck.nl/Testrapp...ok.4233.0.html
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2010, 10:33   #6
anoniem44176
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb dan eindelijk gevonden hoe je die remote uitschakeld, en het werkt inderdaad voor mensen met windows media center. Ik dacht laat ik het toch even ergens posten zodat mensen het weten.

Je gaat naar start dan in de zoekbar typ je in apparaatbeheer en daar klik je op. Dan ga je naar Human Interface Apparaten (HID) en daar schakel je alles uit wat infrarood in zijn naam heeft, nu kan je de console openen. ^^
  Met citaat antwoorden
Oud 11 May 2010, 11:19   #7
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat heeft even geduurd
Trouwens als je eerder "Stilborn" was, geef dit dan even door aan Modje, want een dubbele account is niet toegestaan, en heb je kans dat beide account worden afgesloten.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 June 2010, 00:42   #8
anoniem28422
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

das niet stillborn =p
want dat ben ik

weet me pass niet en dit was me vorige acccount waar ik de pass nog wel van wist =p
markieparkie = not me!
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:34.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.