Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 December 2017, 19:07   #1
anoniem58180
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Zoekvak Google

Kent iemand het volgende probleem(pje)? Wanneer ik een zoekterm invul in het zoekvak van Google, accepteert het alleen de eerste letter. De rest van het woord wordt automatisch in het zoekvakje links onderin (zoeken op pagina) gezet. Dit gebeurt alleen wanneer ik voor de eerste keer zoek, alle volgende opdrachten werken wel gewoon. Een kleine ergernis, maar toch hoop ik dat iemand weet hoe je dit kunt voorkomen.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 December 2017, 19:24   #2
anoniem58180
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Aanvullende info: Windows 10 (laatste update KB 4058043), Mozilla Firefox 57.0.2
  Met citaat antwoorden
Oud 18 December 2017, 23:10   #3
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kun je eens een screenshot maken? Ik heb geen "zoeken op pagina" links ondering op de Google zoekpagina. Ik werk met Windows 7 maar dat maakt voor de Google pagina niet uit.

Zou misschien met die update te maken kunnen hebben, maar is misschien toch handig om even te zien hoe dat er uit ziet.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 December 2017, 12:59   #4
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je google als je zoek machine hebt staan hoef je niet naar google te gaan maar kan je de zoekterm direct in de adresbalk invullen.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 19 December 2017, 16:12   #5
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja Dappertje, maar dat was de vraag niet, dus ook niet het antwoord op de vraag....
  Met citaat antwoorden
Oud 19 December 2017, 16:45   #6
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BlackTiger Bekijk bericht
Ja Dappertje, maar dat was de vraag niet, dus ook niet het antwoord op de vraag....
wel de oplossing

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 19 December 2017, 20:09   #7
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dappertje Bekijk bericht
wel de oplossing

Dappertje
Ik zou het een workaround noemen...


Afijn, wat geprobeerd zou kunnen worden is 'Firefox opfrissen'. Dat zit in het hamburgermenu onder Help en dan Probleemoplossingsinformatie. Bedenk wel dat je alle addons, instellingen en browsegeschiedenis kwijt raakt. Bladwijzers en opgeslagen wachtwoorden blijven wel bewaard.
  Met citaat antwoorden
Oud 19 December 2017, 22:00   #8
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Workaround inderdaad.
Maar waar zit dat schermpje dan waar adriemeijer het over heeft? Links onder?
  Met citaat antwoorden
Oud 20 December 2017, 06:05   #9
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik neem aan dat het om de 'Ctrl+F'-balk gaat.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 December 2017, 20:02   #10
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Daar staat die tekst 'Zoeken op pagina' bij mij niet bij.

Firefox via het 'Help' menu zonder invoegtoepassingen opstarten, kijken of dat beter gaat.
Zo ja, dan schakel je FF weer gewoon in via datzelfde menu, maar schakelt telkens één van de add-ons een dagje uit om te zien welke het doet.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.