Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 January 2011, 16:53   #1
anoniem43137
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard adobe reader

Hallo,

Ik gebruik een oude PC om mijn treinbaan te besturen. Om snel te kunnen opstarten gebuik ik geen beveiligingen en geen internet. Nu wil ik een pdf-handleiding kunnen lezen op die PC, maar de Adobe Reader staat daar nog niet op. Ik dacht die via een memorystick te kunnen kopieren vanaf een andere PC. Als ik de reader download, krijg ik echter niet de gelegenheid deze eerst op te slaan. De installatie begint direct.
Is hiervoor een eenvoudige oplossing"

Bart van Veen
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2011, 17:03   #2
Macfan
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, hier is een oplossing voor. Op de website van Adobe kun je installatiepaketten downloaden.

Zoals deze ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/reader...beRdr910_en_US.exe
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2011, 17:05   #3
Macfan
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

EDIT: Blijkbaar kan ik je geen PM sturen; dit lijkt uitgeschakeld te zijn.

http://forums.adobe.com/thread/392797

Zie de 2e post
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2011, 17:07   #4
anoniem14945
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je kunt een stand-alone installatieprogramma hier downloaden: ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/reader.../10.0.0/nl_NL/

Die kun je dan meenemen op een usb-stick en de installatie op de andere computer starten. Het zou genoeg moeten zijn om alleen het exe-bestand te downloaden.

EDIT: botsing met Macfan. Zijn link is trouwens naar een Engelse versie van Reader 9, mijn link naar de Nederlandse versie van Reader 10. Dus kies maar.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2011, 17:49   #5
anoniem43137
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb gekozen voor de Nederlandse versie 10. Het werkt. Bedankt.
Ter lering heb ik toch nog een vraagje.

Via de link vond ik 2 bestanden: een .EXE en een .MSI bestand. Ik heb beide gekopieerd en vervolgens op de trein-PC het .MSI bestand uitgevoerd.
Is dat de juiste manier, of had ik ook alleen het .EXE bestand kunnen kopieren?

Mvg
Bart
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2011, 18:27   #6
Macfan
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Moet je helemaal zelf weten... Een MSI pakket is een instalaltiepakket, en een .EXE kan dit ook zijn.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:07.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.