Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Internet Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 October 2016, 17:33   #1
anoniem13446
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard google crome problemen.

Win 7 en Telenet.
Ik kan google chrome openen den dan een zoekopdracht ingeven. Dat gebeurd allemaal razend snel. Maar als ik dan op een resultaat klik dan blijft de zoekmachine draaien tot in het oneindige. Ook mijn tabbladen werken niet meer, behalve het tabblad van google zelf. Ook Gmail is onbereikbaar geworden. Ik vermoed dat ik per ongeluk een of ander instelling heb aangepast. Maar welke dan? Skype zegt dat er iets mis is met mijn internet en probeert dat tevergeefs te herstellen en ook mijn email programma vertikt het om op te starten. Ander programma's die niet direct internet gebruiken hebben geen problemen.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2016, 18:24   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer deze scans eens allemaal:

Bij een Malware besmetting :
Begin met een scan met ADWcleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/ en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. http://www.bleepingcomputer.com/down...-removal-tool/

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2016, 01:53   #3
anoniem13446
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Malwarebytes vond niets. Het andere programma word moeilijker want ik kan op die computer niets meer downloaden. Zal het dus op een andere moeten downloaden.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2016, 12:59   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Maar kon je Malwarebytes dan wel updaten voor de scan?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2016, 14:41   #5
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

modem al eens herstart gegeven?
  Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2016, 17:42   #6
anoniem38560
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Internet

Kijk een bij internet opties -> verbindingen daar staat een knop onderaan LAN-instellingen.
Kijk of daar een Proxyserver staat ingesteld. Als dat zo is haal het vinkje weg en probeer dan nog eens of je normaal kan surfen.

Dappertje
  Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2016, 00:39   #7
anoniem13446
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Probleem is opgelost. Blijkbaar waren ze bij Telenet aan het werken. Malwarebytes was pas geüpdatet. Vandaar.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:31.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.