Ga terug   Computer Idee Forum > Overige > Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 5 January 2010, 08:30   #21
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
Je kan proberen bij de fabrikant de goede satadriver (staat vaak onder raiddriver) op te halen. Zelf is het mij vaak gelukt, om deze driver in de root van een verder lege USB stick te zetten, waarna Windows hem vond, na het drukken van F6 aan het begin van de installatie.
Je kan ook voor 40 euro een USB diskdrive aanschaffen of lenen.
Dat is nieuw voor mij, dat het ook via USB memory stick kan lukken.

(€ 40,00 voor een éénmalig benodigd USB diskettestation..... Dan beter dat geld leggen bij een ander besturingssysteem)
  Met citaat antwoorden
Oud 9 January 2010, 21:32   #22
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vrienden in den ronde, ik ben weer terug. Nou om met de deur in huis te vallen het is bijna gelukt... bijna want er is nog een klein hobbeltje.Even in vogelvlucht mijn akties... De drivers heb ik met succes opgehaald bij de fabrikant [ACER] Via nLlite ingevoegd en op de tweede partitie XP Pro geinstallerd. ?.. En nu komt het hobbeltje.... dit blijkt een versie met alleen SP1 te zijn, en SP3 heb ik niet bij me. Dus maar weer hier jullie de vraag...Waar kan ik op een eenvoudige manier SP3 voor XP downloaden ? Met Groet OPA JO
  Met citaat antwoorden
Oud 9 January 2010, 21:38   #23
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hierzo
http://www.microsoft.com/belux/nl/wi...3/default.mspx
  Met citaat antwoorden
Oud 10 January 2010, 07:47   #24
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Automatische updates zouden SP3 ook binnen moeten halen, maar het is een flink pakket, dus dat duurt even.
Bij de link van Anacho kan je zelf de download een beetje in de gaten houden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opa Jo Bekijk bericht
De drivers heb ik met succes opgehaald bij de fabrikant [ACER] Via nLlite ingevoegd en op de tweede partitie XP Pro geinstallerd....
Zo te zien had je ons niet eens nodig, want de derde mogelijkheid naast floppy en BIOS instelling is inderdaad de driver intergreren met de installatie CD van XP, en dat was niet eens genoemd. (Ik was het vergeten te vermelden omdat het de meest bewerkelijke methode is, en de meesten kiezen toch voor een simpelere BIOS instelling omzetten)

(Er zijn trouwens ook mogelijkheden om ook SP3 te intergreren)

Op de Microsoft pagina voor SP3 staan ook de losse versies waarmee je dus op meerdere PC's- of meerdere malen SP3 kunt installeren (netwerkversie).
Er is ook een .ISO te krijgen zodat je vanaf CD kan installeren.
Makkelijker om te bewaren mocht je later nogmaals moeten. Dan hoef je niet weer te downloaden.

Deze zijn allebei wel een stukje groter dan de download via Automatische updates.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 10 January 2010 om 08:12
  Met citaat antwoorden
Oud 10 January 2010, 21:56   #25
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

2
@ANACHO, Kun je mij aangeven welke versie ik moet downloaden om op een stick of CD te zetten. Ik kom er geen wijs uit B v d
  Met citaat antwoorden
Oud 10 January 2010, 22:46   #26
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opa Jo Bekijk bericht
2
@ANACHO, Kun je mij aangeven welke versie ik moet downloaden om op een stick of CD te zetten. Ik kom er geen wijs uit B v d
Dit beter?
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=nl
Na het downloaden als ISO branden met bv ImgBurn

Laatst gewijzigd door Anacho : 10 January 2010 om 22:48
  Met citaat antwoorden
Oud 10 January 2010, 22:56   #27
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Toch even voor jullie informatie:. Ik woon hier in zuid Spanje in een zg urbanisatie van een dorp--NERJA-- en heb geen vaste telefoon maar doe het internetten met een Dongel van Vodafoon, en die XP Pro ziet die dongel niet! Ik moet dus een echt bestand hebben om met XPPro te kunnen internetten Een update gaat niet
  Met citaat antwoorden
Oud 11 January 2010, 07:50   #28
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat wordt 369 mB downloaden en branden....

Kan je anders eerst de drivers voor die dongel van de fabrikant downloaden ?
Wie garandeert dat na SP3 Windows wel een driver voor dat ding heeft ?

De laatste link van Anacho is voor de .ISO voor een CD, en
deze is als losse executable, b.v. voor op een USB stick (316 mB).

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 11 January 2010 om 08:12
  Met citaat antwoorden
Oud 15 January 2010, 22:53   #29
anoniem33397
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Beste vrienden ik ben er weer.Ik was even verhinderd maar heb intussen niet stilgezeten.
Om het maar kort te houden: Alles is gelukt! Dankzei jullie hulp heb ik SATA drivers,XPSP3
dus zit er op mijn nieuwe laptop oa XP Pro met SP3 geinstalleerd dmv de SATA driver.
En dat was de bedoeling dus....Jullie allen van harte bedankt
Ik ben niet zo n FORUMtijger dus ga ik maar weer mijn gang.Met jullie welnemen sluit ik dit onderwerp met een groet in het Spaans
Adios amigos mio y Hasta luego OPA JO
  Met citaat antwoorden
Oud 16 January 2010, 10:16   #30
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ola ..............................Ola
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:21.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.