Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 October 2008, 15:55   #1
anoniem34542
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Blauwe Scherm Fout!

sinds een week krijg ik elke dag een blauwescherm dit staat er altyd op;

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this top error screen, restart your computer. If this screen appears again follow these steps

Run a system diagnostic utility supilied by your hardware manufacturer. In producintor run a memory check, and check for fantly or mismithed memory. Try changing video adapters.

Disavle or remove newly installed hardware and drivers. Disable or remove any newly installed spftware. Ik you need to use safe mod to remove or disable componnt, restart your computer. pressF8 to select advanced Startup options, and than select safe mod


Technical Information

stop: 0x00000008, 0x803d130, 0x00000000, 0x00000000

Collecting date for crash dump ...
Initializing disk for crach dump ...
Beginning dump of physical memory .
Dumping physical memory to disk:100
Physical memory dump complete

alvast bedankt voor je hulp
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 16:09   #2
anoniem34543
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wanneer krijg je dat? Bij het opstarten van een programma? Of gewoon ineens?

Probeer dan eens in Safe mode op te starten, met F8 functie. Zoals je al leest in de melding.

We hebben echt meer info nodig..

grDennis
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 16:58   #3
anoniem34542
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

gewoon ineens komt het blauwe scherm,, kzal ff proberen met F8
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 17:03   #4
anoniem15208
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?p=2480304
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 17:09   #5
anoniem34542
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

^mag ik niet op andere sites om hulp vrage?
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 17:10   #6
anoniem34542
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

en wat moet ik dan bij safe mode doen:S
  Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2008, 23:21   #7
anoniem32074
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Los van wat alle andere forums aangeven:

Gewoon doen wat Vista aangeeft. Het de´nstalleren van de meest recente software/hardware die je ge´nstalleerd hebt.

Dat weet jij beter dan ik. Dan kom je vanzelf bij een punt uit waar Vista wel goed werkt.


Gr...
  Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2008, 09:08   #8
anoniem32075
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erzincan24 Bekijk bericht
^mag ik niet op andere sites om hulp vrage?
Als je op andere sites hetzelfde onderwerp gaat bespreken is het verwarrend.

On topic : Mischien je windows eens overnieuw installeren en even checken of je werkgeheugen niet kapot is.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 October 2008, 10:13   #9
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erzincan24 Bekijk bericht
en wat moet ik dan bij safe mode doen:S
Indien je in veilige modus het probleem niet ondervindt is het een driverprobleem, als je het wel krijgt is het een hardware probleem.

Overigens staat er meestal wel wat meer in een BSOD en sowieso in de logboeken door eventvwr in uitvoeren/zoeken te gebruiken, een bestandsnaam die het probleem veroorzaakt b.v.

Was onderstaande al zo ingesteld?

In de geavanceerde opties in systeem, configuratiescherm, bij de opstart en herstelinstellingen de computer automatisch opnieuw opstarten eens uit, dan krijg je een blauw scherm met een foutcode, als de comp vastslaat, uitgaat of reboot, en zet die hier eens neer.

Ook in te stellen, bij een opstart, door F5 of F8 in te toetsen in/na het biosbootscreen, en dan voor de optie te kiezen, "automatisch opnieuw opstarten bij een systeemcrash uitschakelen".

Verder kun je het geheugen per reepje testen, zoals al eerder was voorgesteld en in die BSOD staat en de drivers voor de hardware updaten, de videokaartdrivers vooral maar deze eerst goed de´nstalleren alvorens de nieuwe erop te zetten.

http://www.memtest.org/#downiso
http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

Tevens zou je ook eens een lijstje met de gebruikte hardware op kunnen geven.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.