Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Websites maken

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 May 2017, 11:54   #1
anoniem66516
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard uploaden via FTP

In Filezilla dient de volgende zaken te worden ingevuld:
host....
gebruikersnaam
wachtwoord
poort
gebruikersnaam en wachtwoord en poort weet ik maar wat moet ik bij host invullen?
van de een hoor ik ftp.naam website zonder www en van een ander :gewoon je domainnaam maar niets werkt wat nu? wat moet er echt staan wie kan een gefingeerd voorbeels geven bijv:
host=computeridee.eu of host = ftp.computeridee.eu of host is ?????? enz

Laatst gewijzigd door Brownyx : 16 May 2017 om 11:56
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 12:45   #2
anoniem14396
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat weten wij natuurlijk ook niet. Dat hangt af van wat door je hosting provider is ingesteld.

Met de helpdesk bellen is waarschijnlijk het slimste.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 13:58   #3
anoniem36513
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brownyx Bekijk bericht
In Filezilla dient de volgende zaken te worden ingevuld:
host....
gebruikersnaam
wachtwoord
poort
gebruikersnaam en wachtwoord en poort weet ik maar wat moet ik bij host invullen?
van de een hoor ik ftp.naam website zonder www en van een ander :gewoon je domainnaam maar niets werkt wat nu? wat moet er echt staan wie kan een gefingeerd voorbeels geven bijv:
host=computeridee.eu of host = ftp.computeridee.eu of host is ?????? enz
Bij host moet je ftp.naam website.nl.
Poort hoef je niet in te vullen.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg FTP.JPG‎ (96,5 KB, 3x gelezen)
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 14:05   #4
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mailtje naar je (webspace) provider en je weet alles.

Laatst gewijzigd door couch_potato : 16 May 2017 om 14:40
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 14:10   #5
anoniem36513
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door couch_potato Bekijk bericht
Mailtje naar je provider en je weet alles.
Ik zou de vraag stellen aan de web hosting bedrijf.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 14:30   #6
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

host = {servernaam+eventueel nummer}.{domeinhost.com}

Dit verschilt per provider.


bijvoorbeeld: jouwsite.host.com of server123.host.com
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 14:58   #7
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je v.a. je eigen PC een FTP server runt kun je no-ip gebruiken.
https://www.noip.com/
Je dient dan wel een statisch ip op de PC te gebruiken en de port forwarding in de router goed te zetten.

En om te testen.
http://www.net2ftp.com/index.php?language=nl
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2017, 23:26   #8
anoniem14733
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
host = {servernaam+eventueel nummer}.{domeinhost.com}
Die methode wordt vrij zelden gebruikt, jij bedoelt iets als server413.testhosting.com bjivoorbeeld.

Een hostnaam is naam.domeinnaam.tld waarbij de tld staat voor de extensie, bijv. .com of .nl.

Het meest gebruikt voor FTP is ftp.domeinnaam.nl (of .com of wat dan ook) of www.domeinnaam.nl (of .com of wat dan ook).

Als je het ip van de server weet kun je daar vaak ook 't ip van de server ingeven en kom je wel op je eigen ftp/webruimte terecht.

Het goede antwoord is eigenlijk al lang gegeven:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door couch_potato
Mailtje naar je (webspace) provider en je weet alles.
Of als je zelf een server draait wat Lange Pier zegt, maar als je dat van thuis uit ook wilt proberen naar je eigen server thuis moet je modem wel nat-loopback ondersteunen. De nieuwe connectboxen van Ziggo doen dat bijv. -niet-!
Maar dan kun je altijd nog je interne ip gebruiken.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2017, 15:54   #9
anoniem66516
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc H Bekijk bericht
Dat weten wij natuurlijk ook niet. Dat hangt af van wat door je hosting provider is ingesteld.

Met de helpdesk bellen is waarschijnlijk het slimste.
helaas hebben ze geen telefoon bij Web10 en op alle vragen die ik instuur via hun contactmail krijg ik nooit echt antwoord.
vb We zijn er mee bezig
en
kijk in je documenten
heb ik gedaan maar ik schijn niet de juiste zaken in te vullen.Wachwoord en gebruikersnaam ok maar host???
  Met citaat antwoorden
Oud 18 May 2017, 16:32   #10
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Via google kom ik dit tegen: http://www.web10.dk/v5_faq.php?area=shart&id=131

"Host or URL: test-eksempel.dk (Dit eget domæne)
Username: talkactive\web12345 (Dit kundenummer)
Password: kh8761bhjd (Dit kodeord)
Bemærk at der skal stå "talkactive\" foran dit brugernavn."

Mogelijk Deens (?), maar het lijkt me wel te begrijpen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:03.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.