Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 January 2013, 11:20   #1
anoniem43305
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Kan bij installeren programma land niet kieze

Mijn besturingssysteem Windows 7

Sinds gisteren kan ik bij het installeren van programma's geen taal/land kiezen. De keuze springt steeds in de laatste van de keuze lijst.

Ook kan ik de instellingen van het bureaublad achtergrond positie niet veranderen. Staat op centreren, wil dit veranderen in vullen, selecteer dit, maar springt terug op cemtreren. Ook bij het openen van een bestand in een programma bv. foto programma bij het openen scrolt in de map deze steeds naar de laatste foto/map.

Wat kan de oorzaak zijn? Hoe dit probleem op te lossen.

Laatst gewijzigd door Sevenstone : 3 January 2013 om 11:54
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 12:32   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Begin met een volledige scan met malwarebytes http://www.malwarebytes.nl/ .
Downloaden, updaten en dan een volledige scan.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 13:04   #3
anoniem43305
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Die probeer ik juist te installeren. Kan hier bij de landkeuze niet kiezen, springt dan steeds op de laatste keuze een met chineese tekens.

Virusscanner met malware verwijderaar uitgevoerd.
Systeem terug gezet naar eerdere datum.

Niet geholpen
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 13:19   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

http://housecall.trendmicro.com/nl/

Deze dan.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 18:07   #5
anoniem43305
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Housecall uitgevoerd. Heeft 1 threat gevonden. verwijderd.
Niets veranderd.+
Ik denk dat er 1 optie is een schone installatie van win7
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 19:20   #6
anoniem45232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sevenstone Bekijk bericht
Housecall uitgevoerd. Heeft 1 threat gevonden. verwijderd.
Niets veranderd.+
Ik denk dat er 1 optie is een schone installatie van win7
Open Command Prompt als administrator en typ: sfc /scannow

Als hij zegt dat er fouten zijn gevonden en opgelost, draai hem dan nog een keer. Als hij dan geen fouten geeft, is je Windows installatie niet corrupt.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 21:52   #7
anoniem46701
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

onlangs nog gelunched boven het toetsenbord wellicht...?
  Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2013, 22:24   #8
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door falstring Bekijk bericht
onlangs nog gelunched boven het toetsenbord wellicht...?
Eerst begreep ik de vraag niet, maar inderdaad, zou het ook een toetsenbord probleem kunnen zijn. (Als je pijl omlaag vast staat of zo)

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:14.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.