Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 August 2008, 06:42   #1
anoniem33064
Guest
 
Berichten: n/a
Angry ddr geheugen probleem

hoi,
ik heb een vraag ; ik heb nieuw geheugen gekocht voor mn comp.
een amd 2800+,512mb,fx5500 kaart.mn mobo opndersteunt volgens de handleiding tot 4gig maar als ik er 512 bij in zet (dezelfde die r standaard inzit) start ie niet meer op.en wat ik ook probeer ik krijg het niet voor elkaar.heb al veel geprobeerd.de standaard dingen zoals ;temp ,voeding,compatibility.hp gebeld (desktop van hp)op internet gezocht enz.
kan iemand me helpen??????
b.v.b.d.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 August 2008, 06:45   #2
anoniem33064
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ps; mn fsb snelheid is 333 mhz.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 August 2008, 07:38   #3
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

zit er mischien nu 2 x 256 mb in + de nieuwe van 512 ??

dan moet je wisselen

die van 512 mb het dichtst bij de processor

en dan die 2 van 256 mb ernaast
  Met citaat antwoorden
Oud 6 August 2008, 10:31   #4
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Sommige moederborden doen ook moelijk met 3 modules.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 August 2008, 12:04   #5
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lunaticrichard Bekijk bericht
hoi,
ik heb een vraag ; ik heb nieuw geheugen gekocht voor mn comp.
een amd 2800+,512mb,fx5500 kaart.mn mobo opndersteunt volgens de handleiding tot 4gig maar als ik er 512 bij in zet (dezelfde die r standaard inzit) start ie niet meer op.en wat ik ook probeer ik krijg het niet voor elkaar.heb al veel geprobeerd.de standaard dingen zoals ;temp ,voeding,compatibility.hp gebeld (desktop van hp)op internet gezocht enz.
kan iemand me helpen??????
b.v.b.d.
Moederborden met een VIA-chipset hebben/hadden hier vaak erg veel problemen mee.
Indien dit ook zo'n moederbord is, dan raad ik aan om al het geheugen er uit te halen en 1 strip van 1GB aan te schaffen.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 August 2008, 03:25   #6
anoniem33064
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb r een pc 2700 333mhz 512 mb inzitten standaard.ik heb dus exact dezelfde gekocht maar t werkt niet!! zelfs niet als ik de oude eruithaal en de nieuwe erin stop.ik had ook een 512 mb gekocht van 400mhz ,die heeft t zelfde probleem.het is wel een amd mobo.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 August 2008, 03:28   #7
anoniem33064
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

de eerste 512 zit in slot 2 ,dus ik wou de nieuwe in slot 1.maar omruilen helpt niet.ik word niet goed!!!! er kunnen maar 2 modules in bij mij.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 August 2008, 07:14   #8
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

zet de nieuwe er even alleen in .. wel in het eerste slot.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:44.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.