Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 September 2006, 18:38   #1
Miguello
 
Miguello's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 September 2006
Locatie: Tilburg
Berichten: 11
Standaard Call of Duty 1 probleem

Als ik Cod 1 wil spelen (singe player , wil ie naar verloop van tijd wel eens gaan stotteren, met als gevolg dat er niet meer te spelen valt. Grafisch is alles in orde dus ik begrijp niet goed hoe het kan.

Bij multiplayer loopt ie wel eens vast als ik een team probeer te kiezen nadat ik een server heb gejoined.

Wat kan ik hier aan doen?
Miguello is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 September 2006, 20:30   #2
Stringai
 
Stringai's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 August 2006
Locatie: het oosten van nederland
Berichten: 1.281
Standaard

misschien moet je hier eerst eens wat meer over je systeem vertellen zoals ram, videokaart en cpu grote.
Stringai is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 September 2006, 21:17   #3
Syntax Terror
 
Syntax Terror's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2005
Locatie: Voorhout (Teylingen)
Berichten: 1.345
Standaard

Citaat:
singe player , wil ie naar verloop van tijd wel eens gaan stotteren, met als gevolg dat er niet meer te spelen valt.
Hmm, dat kan een aantal oorzaken hebben, de belangrijkste:
Een geheugenlek (Memory leak). Dat is een programmeerfout in het programma/spel, waardoor gebruikt geheugen niet (volledig) wordt vrijgegeven, met als gevolg dat er langzaam steeds minder vrij geheugen overblijft. De computer opnieuw opstarten lost het op, maar het is natuurlijk geen permanente oplossing. Het probleem blijft terugkeren. Je kan proberen om alle drivers (in ieder geval chipset/moederbord, videokaart, geluidskaart) te updaten. Verder natuurlijk, indien nog niet gebeurd, de nieuwste patch voor CoD installeren.

Een 2e oorzaak kan oververhitting van een onderdeel van je pc zijn. Met programma's als Speedfan kan je doorgaans de temperatuursensoren in je pc uitlezen.

Maar zoals Stringai al aangaf, verdere informatie over je systeem kan geen kwaad. Met die info is het voor ons makkelijker om nog andere mogelijke oorzaken te achterhalen.
Syntax Terror is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 September 2006, 13:39   #4
SIS
 
SIS's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 May 2005
Locatie: Leusden
Berichten: 476
Standaard

Als eerste denk ik aan je voeding of aan oververhitting (van GPU of CPU).

- Krijg je ook last van artifacts/zwarte strepen?
- Wat zijn je voltages?
- Wat zijn je temps?
- Hoe ziet je systeem eruit inclusief je voeding?
SIS is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.