Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 29 December 2015, 17:52   #1
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard xinput1_3.dll missing

Call of Duty en Diablo 3 draaien beide goed.

Bij Old Blood (Wolfenstein) krijg ik deze melding:
xinput1_3.dll

Ik vind wel het een en ander op Google.nl, maar weet niet of het veilig is en nodig is.

Wat adviseren jullie mij?

Alvast mijn hartelijke dank.
  Met citaat antwoorden
Oud 29 December 2015, 19:42   #2
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik vermoed dat het een onderdeel van directx9 is. Dit moet je op de nieuwere windows versies zelf installeren.
https://www.microsoft.com/en-us/down...s.aspx?id=8109

En inderdaad, nooit zomaar ergens dlls downloaden en zelf erin frunniken. Gerede kans dat je daarmee de problemen alleen maar groter maakt. Als er al geen virus in zit.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 December 2015, 10:14   #3
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door couch_potato Bekijk bericht
Ik vermoed dat het een onderdeel van directx9 is. Dit moet je op de nieuwere windows versies zelf installeren.
https://www.microsoft.com/en-us/down...s.aspx?id=8109

En inderdaad, nooit zomaar ergens dlls downloaden en zelf erin frunniken. Gerede kans dat je daarmee de problemen alleen maar groter maakt. Als er al geen virus in zit.
Beste Couch_Potato, mijn hartelijke dank.
Het werkt.
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2015, 17:50   #4
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb de GTX960 4G, moet ik dan niet DirectX 12 hebben?
  Met citaat antwoorden
Oud 31 December 2015, 18:29   #5
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

DX12 zit ingebakken in win10, hoef je zelf niet te installeren, het kan zelfs niet eens. Maar dat is niet jouw probleem. DX9 zit niet in de nieuwere versies van windows. Heb je dan een wat ouder spel, wat DX9 gebruikt, dan heb je dus een probleem.
  Met citaat antwoorden
Oud 1 January 2016, 10:04   #6
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door couch_potato Bekijk bericht
DX12 zit ingebakken in win10, hoef je zelf niet te installeren, het kan zelfs niet eens. Maar dat is niet jouw probleem. DX9 zit niet in de nieuwere versies van windows. Heb je dan een wat ouder spel, wat DX9 gebruikt, dan heb je dus een probleem.
Hartelijk dank.
Met jouw oplossing werkt het iets oudere spel "Old Blood" weer goed.

Een heel gelukkig en gezond 2016.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:16.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.