Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 October 2015, 15:03   #1
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard geel driehoekje netwerk

Soms bij het opstarten heb ik een geel driehoekje bij netwerk.
Als ik probleemoplosser doe, lost hij het probleem op en zegt dat het IP adres onbekend was.
Daarna heb ik weer netwerk en werkt het.

Het is niet altijd als ik de computer aanzet, maar soms.

Waar kan dit aan liggen?

Verder werkt alles nu goed, gelukkig.
In het begin veel problemen gehad.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2015, 15:08   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als de verbinding met internet wat traag op gang komt , zou dat kunnen gebeuren.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2015, 15:35   #3
anoniem33315
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nieuwere drivers zoeken of als die er niet zijn de huidige deinstalleren via apparaatbeheer en dan opnieuw opstarten.(dit laatste werkte bij mij,want ik had dit probleem ook.)
  Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2015, 16:44   #4
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt Satneef.
Moet dat in aparatenbeheer?
Hij zit standaard op mijn Gigabyte moederbord.
Ik heb glasvezel en een vaste kabelverbinding met de Experiabox V8 van KPN>
  Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2015, 13:50   #5
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ok Satneef, ik heb het uitgevoerd.
Nu hopen dat het werkt.
Bedankt voor de tip.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 October 2015, 14:15   #6
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Helaas, nog steeds zo nu en dan het gele driehoekje.
Heb je nog een ander idee of mogelijkheid?

Verbinding is snel.
Glasvezel 100/100
CAT5E kabel ongeveer 7 meter.

Laatst gewijzigd door kater : 12 October 2015 om 14:24
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2015, 18:30   #7
Guest
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

https://www.youtube.com/watch?v=WA136Fth0U8
  Met citaat antwoorden
Oud 14 October 2015, 15:29   #8
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xangadix Bekijk bericht
Bedankt voor de link, helaas heb ik er niets aan.
Ik heb, zoals vermeld, geen WIFI, maar een vaste UTP kabel verbinding.
Deze link gaat over WIFI.
  Met citaat antwoorden
Oud 14 October 2015, 16:06   #9
anoniem45394
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb jij toevallig jouw computer een statisch IP adres gegeven? zo ja, dan kan het gebeuren dat een ander apparaat, in de tijd dat jouw computer uit was, dat plekje ingenomen heeft en dan kan jouw computer niet inloggen omdat zijn "vaste plek"bezet is
  Met citaat antwoorden
Oud 15 October 2015, 14:18   #10
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Beste Satneef, ik heb het opnieuw verwijderd.
Dit keer niet met rechtsklikken, maar daar te openen en in stuurprogramma's verwijderen.
Opnieuw opstarten en volgens mij werkt het goed.

P.S.
Ik heb een vast IP adres.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:32.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.