Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 20 November 2018, 14:34   #11
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Alle overbodige software die bijvoorbeeld bij Laptops gratis word mee geďnstalleerd,
En die meestal van weinig waarde is voor de meeste gebruikers
En niet nodig zijn voor het besturing programma, [ Windows ]
  Met citaat antwoorden
Oud 20 November 2018, 15:20   #12
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Nicoedelijn: Als je een zelfbouw pc koopt, die je zelf installeert, krijg je er een cd bij met drivers en software voor je moederbord. Een deel van die handel moet je dan installeren om alles goed te laten werken.
Zo stonden er ook 2 netwerk tools op. Maar die zorgden juist voor een vertraging van de verbinding.
Dus die heb ik er snel weer af gemikt.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 20 November 2018, 21:20   #13
anoniem14396
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik zou mij eerst eens wat minder richten op een obscuur probleem wat niet vaak voorkomt en meer op invloeden van buitenaf.

nicoedelijn, vertel eens wat meer over je woning. Waar staat de router en hoe ver daarvandaan zit je? Staan er muren, deuren of vloeren tussen? Waarvan zijn die gemaakt? een gipswandje laat veel beter een signaal door dan een betonnen dragende muur met metalen bewapening erin. Als je het niet weet is het niet erg, het helpt alleen om een beeld te vormen waar het probleem kan liggen.

Welke WiFi adapter gebruik je in je computer? Rechtsklik op het wifi symbooltje bij het klokje op de taakbalk. kies "Netwerk en instellingen openen." klik dan links op "Wifi" en kies dan "Hardware -Eigenschappen onder je wifi netwerk kaart. Je ziet dan een lijstje met informatie. klik dan op kopiëren en plak de informatie in een reactie. Welke ik wil weten zijn:

Protocol:
Beveiligingstype:
Netwerkband:
Fabrikant:
Beschrijving:
Stuurprogrammaversie:

Alle andere informatie is niet nodig.

Wat ook handig is om te weten is het volgende: klik op bovenstaande scherm op het pijltje terug (links bovenaan) om weer op het WiFi scherm te komen. On de kolom helemaal rechts staat "Adapteropties wijzigen" Klik daarop. Op het scherm dat dan verschijnt staat ook je wifi adapter, rechtsklik daarop en kies "status" van dat scherm wil ik graag de signaalsterkte weten (hoeveel streepjes van de vijf zijn gekleurd) en wat bij snelheid staat.

Als je dat verteld dan kunnen wij beter inschatten waar het probleem kan liggen.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 November 2018, 14:27   #14
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc H Bekijk bericht
Ik zou mij eerst eens wat minder richten op een obscuur probleem wat niet vaak voorkomt en meer op invloeden van buitenaf.

nicoedelijn, vertel eens wat meer over je woning. Waar staat de router en hoe ver daarvandaan zit je? Staan er muren, deuren of vloeren tussen? Waarvan zijn die gemaakt? een gipswandje laat veel beter een signaal door dan een betonnen dragende muur met metalen bewapening erin. Als je het niet weet is het niet erg, het helpt alleen om een beeld te vormen waar het probleem kan liggen.

Welke WiFi adapter gebruik je in je computer? Rechtsklik op het wifi symbooltje bij het klokje op de taakbalk. kies "Netwerk en instellingen openen." klik dan links op "Wifi" en kies dan "Hardware -Eigenschappen onder je wifi netwerk kaart. Je ziet dan een lijstje met informatie. klik dan op kopiëren en plak de informatie in een reactie. Welke ik wil weten zijn:

Protocol:
Beveiligingstype:
Netwerkband:
Fabrikant:
Beschrijving:
Stuurprogrammaversie:

Alle andere informatie is niet nodig.

Wat ook handig is om te weten is het volgende: klik op bovenstaande scherm op het pijltje terug (links bovenaan) om weer op het WiFi scherm te komen. On de kolom helemaal rechts staat "Adapteropties wijzigen" Klik daarop. Op het scherm dat dan verschijnt staat ook je wifi adapter, rechtsklik daarop en kies "status" van dat scherm wil ik graag de signaalsterkte weten (hoeveel streepjes van de vijf zijn gekleurd) en wat bij snelheid staat.

Als je dat verteld dan kunnen wij beter inschatten waar het probleem kan liggen.
Ik werk met een TP-Link AC1750 router model C7 volgens de Topic starter. waarom hij geen gebruik van de Caiway modem/ router gebruik maakt ?????
  Met citaat antwoorden
Oud 23 November 2018, 11:03   #15
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Eric,

Dit zijn de gegevens:

Naam: Ethernet
Beschrijving: Realtek PCIe GBE Family Controller
Fysiek adres (MAC): d4:3d:7e:2d:fb:5d
Status: Operationeel
Maximale verzendeenheid: 1500
Snelheid van de verbinding (ontvangen/verzenden): 1000/1000 (Mbps)
DHCP ingeschakeld: Ja
DHCP-servers: 192.168.1.1
DHCP-lease verkregen op: ‎vrijdag ‎23 ‎november ‎2018 10:36:25
DHCP-lease loopt af op: ‎vrijdag ‎23 ‎november ‎2018 12:36:25
IPv4-adres: 192.168.1.106/24
IPv6-adres: fe80::f4bf:a68c:ab29:a2ca%16/64
Standaardgateway: 192.168.1.1
DNS-servers: 192.168.1.1
DNS-domeinnaam:
Achtervoegsel DNS-verbinding:
Lijst met DNS-zoekachtervoegsels:
Netwerknaam: Netwerk
Netwerkcategorie: Privé
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbonden met Internet / Verbonden met onbekend netwerk


Naam: Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Beschrijving: Microsoft Teredo Tunneling Adapter
Fysiek adres (MAC): 00:00:00:00:00:00:00:e0
Status: Niet operationeel
Maximale verzendeenheid: 1472
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbroken
  Met citaat antwoorden
Oud 23 November 2018, 11:42   #16
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Deze gegevens zijn voor je bedrade LAN.
Probeer te doen wat ik bij #8 vroeg, voor Wireless.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2018, 12:10   #17
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Erik,
Bedoel je deze:

Naam: Ethernet
Beschrijving: Realtek PCIe GBE Family Controller
Fysiek adres (MAC): d4:3d:7e:2d:fb:5d
Status: Niet operationeel
Maximale verzendeenheid: 1500
IPv4-adres: 169.254.162.202/16
IPv6-adres: fe80::f4bf:a68c:ab29:a2ca%16/64
DNS-servers: 192.168.1.1
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbroken


Naam: Wi-Fi 9
Beschrijving: ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN #2
Fysiek adres (MAC): 00:11:6b:34:58:1a
Status: Operationeel
Maximale verzendeenheid: 1500
Snelheid van de verbinding (ontvangen/verzenden): 54/54 (Mbps)
DHCP ingeschakeld: Ja
DHCP-servers: 192.168.1.1
DHCP-lease verkregen op: ‎zaterdag ‎24 ‎november ‎2018 12:17:13
DHCP-lease loopt af op: ‎zaterdag ‎24 ‎november ‎2018 14:17:13
IPv4-adres: 192.168.1.107/24
IPv6-adres: fe80::492:989:92d6:66c6%29/64
Standaardgateway: 192.168.1.1
DNS-servers: 192.168.1.1
DNS-domeinnaam:
Achtervoegsel DNS-verbinding:
Lijst met DNS-zoekachtervoegsels:
Netwerknaam: TP-LINK_Extender_2.4GHz
Netwerkcategorie: Privé
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbonden met Internet / Verbonden met onbekend netwerk


Naam: Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Beschrijving: Microsoft Teredo Tunneling Adapter
Fysiek adres (MAC): 00:00:00:00:00:00:00:e0
Status: Operationeel
Maximale verzendeenheid: 1280
IPv6-adres: 2001:0:9d38:90d7:89d:216b:5c61:490d/64, fe80::89d:216b:5c61:490d%15/64
Standaardgateway: ::
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbroken


Naam: Wi-Fi 8
Beschrijving: ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN
Fysiek adres (MAC): 00:11:6b:34:58:1a
Status: Niet aanwezig
Maximale verzendeenheid: 0
Connectiviteit (IPv4/IPv6): Verbroken
  Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2018, 12:26   #18
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik zou snel een andere wifi stick gaan halen en die gebruiken.
Dit is nog een b/g stickje (max 54 Mbps).
Tegenwoordig heb je ze al van 300 Mbps en sneller.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2018, 12:31   #19
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicoedelijn Bekijk bericht
Naam: Wi-Fi 9
Beschrijving: ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN #2

Snelheid van de verbinding (ontvangen/verzenden): 54/54 (Mbps)
Jaaa, dat is heel wat informatiever...

Simpel: jouw Wireless netwerkadapter in je computer is niet in staat om hoge snelheden te halen. Het is te oud, komt nog uit de XP tijd, en heeft geen n eigenschappen voor snelheden hoger dan 54 mb/s (alleen a + b + g).
Waarom het dan stokt op 10 mb/s (en niet b.v. 27 mb/s voor een duplex verbinding) dat weet ik zo snel niet, maar het lijkt mij dat je geen energie meer in deze adapter zou moeten steken, en veel beter een nieuwe kan kopen. Als het een PC is kan je een kaartje intern insteken, als het een laptop is kan je een nieuw kaartje laten plaatsen, of (PC of laptop) een USB adapter kopen. In het laatste geval kost dat je € 25 - 40.

Edit: hoi Niek, je was er al....
  Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2018, 16:05   #20
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heren,

Waar hebben wij het over. Op mijn pc, bedraad, heb ik een download over de glasvezel van ruim 300 Mb. Dus geen enkel probleem. Waarvoor een nieuwe kaart of stick kopen?
Het gaat om de draadloze verbinding. Ik heb hier een download van plm. 20 Mb, ook op een nieuwe
iPad die ik vorige week heb aangeschaft. Dat is het hele verhaal.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.