Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 9 September 2015, 18:43   #1
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Geen netwerkverbinding

Regelmatig bij het opstarten, heb ik geen netwerkverbinding.
Recht op het gele driehoekje klikken en probleem oplossen, daarna werkt het weer.
Hij geeft dan aan IP adres was onjuist.

Ook start soms Outlook niet op.
Nu weer niet en soms weer wel.

Wat kan dit zijn?

Ook een paar keer dat hij niet uitging.
1 of 2 keer bfeef hij gewoon hangen en de muis deed het wel, verder niets.
Vanmiddag, waarschijnlijk door een update, bleef hij op afmelden staan. Een paar uur.
Net kwam ik thuis en heb hem met de harde aan/uit uitgezet.
Nu werkt het weer.

Laatst gewijzigd door kater : 9 September 2015 om 18:48
  Met citaat antwoorden
Oud 9 September 2015, 19:03   #2
anoniem58090
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dit draadje wil ik wel volgen heb namelijk het zelfde probleem
ed
  Met citaat antwoorden
Oud 9 September 2015, 22:31   #3
Guest
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Misschien hebben jullie hier wat aan:

https://www.youtube.com/watch?v=5u0Npdf9LhI

https://www.youtube.com/watch?v=3H1te5dNMMQ
  Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2015, 12:51   #4
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mooie link.

Maar ik heb een vaste verbinding met een kabel.
Vast IP adres.
Wat is dan het beste?

En het tweede, Office wat soms niet wilt openen.
Waar kan dit aan liggen?

SSD is recent met HD Tune getest en is goed.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2015, 14:29   #5
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Office heeft een optie ,Herstellen maak daar gebruik van.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2015, 16:35   #6
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Office heeft een optie ,Herstellen maak daar gebruik van.
Bedankt voor je antwoord, kan je me ook vertellen hoe ik dat moet doen?
Ik heb office 2013

Soms doet hij het niet, meestal wel, dat vind ik wel vreemd.

En heb je ook een oplossing dat hij soms mijn network niet vind?
Vaste UPT CAT5 kabel loopt naar de KPN Experiabox.
Glasvezel 100/100 FTTH.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2015, 16:59   #7
Guest
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kater Bekijk bericht
Bedankt voor je antwoord, kan je me ook vertellen hoe ik dat moet doen?
Ik heb office 2013

Soms doet hij het niet, meestal wel, dat vind ik wel vreemd.

En heb je ook een oplossing dat hij soms mijn network niet vind?
Vaste UPT CAT5 kabel loopt naar de KPN Experiabox.
Glasvezel 100/100 FTTH.
Is dit vanaf het begin al zo toen je windows 10 ging gebruiken?
Anders misschien herstelpunt terugzetten.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2015, 17:14   #8
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kater Bekijk bericht
Bedankt voor je antwoord, kan je me ook vertellen hoe ik dat moet doen?
Ik heb office 2013

Soms doet hij het niet, meestal wel, dat vind ik wel vreemd.

En heb je ook een oplossing dat hij soms mijn network niet vind?
Vaste UPT CAT5 kabel loopt naar de KPN Experiabox.
Glasvezel 100/100 FTTH.
Als je de CD hebt kan het daarmee.

Of https://support.office.com/nl-nl/art...d-f2fec3d56c3e
  Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2015, 12:43   #9
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xangadix Bekijk bericht
Is dit vanaf het begin al zo toen je windows 10 ging gebruiken?
Anders misschien herstelpunt terugzetten.
eind juli had ik hem als update gedownload.
Een week later clean ik in Edge via Edge Coockies en geschiedenis, daarna liep alles heel erg fout.
Resultaat, Windows 10 schoon installeren.
Gedaan en vanaf het begin deze problemen.
Met HD Tune SSD schijf getest en die is goed.
In ongeveer 6 weken is hij 3 keer complete vastgelopen.
2 keer sloot hij gewoon niet af en bleef in alsluit menu hangen met de kleur grijs.
Outlook strart soms wel op en soms niet, geld ook voor de andere Office programma's.
Regelmatig geen network, geel driehoekje rechtsonder en na problem oplossen melding ongeldig IP adres opgelost en daarna werkt het weer wel.

Eigenlijk heb ik spijt dat ik Windows 10 erop heb gezet.
Met Windows 7 nooit en dan ook helemaal nooit problemen.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 September 2015, 12:45   #10
anoniem13184
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Als je de CD hebt kan het daarmee.

Of https://support.office.com/nl-nl/art...d-f2fec3d56c3e
Ik heb de originele CD van Office 2013.
Maar toen hij de eerste keer compleet de mist inging, zie vorige bericht, was de CD helaas niet de oplossing.
Probleem werd toen eerder groter dan kleiner.
En toen ik met Revo uninstall Office 2013 verwijderde, had ik de poppen aan het dansen.
Vandaar de schone installatie toen.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:52.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.