Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 25 February 2012, 13:42   #1
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Maaakr het wat uit?

Nou heb ik ook eindelijk weer een vraag, ik heb hier een Toshiba Satellite P100-276 en daar zit 1 Gb geheugen in.
Ik wil het geheugen uitbreiden naar 2 Gb ofwel 2 strookjes van 1 Gb is het max wat er in kan volgens het boekje.
Nu heb ik zo eens rond gekeken en kwam tot de verbijsterende ontdekking dat dit grapje mij met de aangegeven modules "Transcend 1GB geheugen voor TOSHIBA Satellite P100(276/487) " mij 50 euro zou gaan kosten ex verzendkosten.
Bij wat verder kijken kwam ik deze tegen "Kingston Mobiel geheugen ValueRAM 1 Gb DDRII-SDRAM PC4200 CL4 (KVR533D2S4/1G)".

Mijn vraag aan jullie is nu of ik met een gerust hart deze modules erin kan zetten zonder dat de boel kapot gaat.

De laptop draait op Windows8 en er word in principe alleen één spel op gespeeld, namelijk Runescape en af en toe een pagina opgezocht met Google en word Google vertalen gebruikt voor de vele Engelse zinnen in het spel.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 13:45   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

DDR 1 en 2 geheugen is gewoon duur .

En waarom zou de boel stuk gaan

Het past of het past niet , al met speccy gekeken wat er nu inzit , dan eenzelfde soort erbij zetten . ander merk is meestal geen probleem.

1 GB is voor Windows 8 ???.. preview zul je bedoelen. wel aan de krappe kant.

Laatst gewijzigd door dutch-online : 25 February 2012 om 14:48
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 14:30   #3
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online Bekijk bericht
DDR geheugen is gewoon duur .

En waarom zou de boel stuk gaan

Het past of het past niet , al met speccy gekeken wat er nu inzit , dan eenzelfde soort erbij zetten . ander merk is meestal geen probleem.

1 GB is voor Windows 8 ???.. preview zul je bedoelen. wel aan de krappe kant.
Ja! de preview dus, maar het werkt prima en voldoet aan de eisen van de gebruiker en is voor mij een leuk test object in de vroege ochtend, het werkt overigens ondanks dat het niet af is prima en sneller met 1 Gb dan Windows Vista wat er origineel op zat en ook als Windows7 welke ik er zelf op heb gezet gehad.

Maar ik was dus vergeten te vermelden welk geheugen er nu in zit "standaard : 1,024 (512 + 512) MB
maximale uitbreiding tot : 2,048 MB
technologie : DDR2 RAM (533 MHz) "

En wil dit dus uitbreiden tot 2 Gb, nu was mijn vraag dus kan het volgende geheugen "Kingston Mobiel geheugen ValueRAM 1 Gb DDRII-SDRAM PC4200 CL4 (KVR533D2S4/1G)" er ook in, ik vraag dit eigenlijk omdat er tussen de haakjes dus KVR533D2S4/1G staat, help mij er even uit want dan kan ik het nog bestellen en plaatsen voor de public Beta van windows 8 komt Woensdag aanstaande
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 14:45   #4
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doe even de Scan voor wat mogelijk is

http://www.geheugen.nl/?mpid=6577&gc...FcVN3godJ2nbPA
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 14:47   #5
anoniem45232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja, dat Kingston ValueRAM past erin. Wil je 2 Gb natuurlijk wel 2 van bestellen bijvoorbeeld hier: http://www.alternate.nl/html/product...O-DIMM&l3=DDR2

Laatst gewijzigd door Jeroentje94 : 25 February 2012 om 14:50
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 14:49   #6
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Talking

2 bankjes van 1 GB gaan er in

Kijk hier anders

http://tweakers.net/pricewatch/cat/5...zX3nFJUSl0McY3
  Met citaat antwoorden
Oud 25 February 2012, 15:24   #7
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt Dutch en Jeroentje, ik heb ze inmiddels besteld.
Ik heb er overigens hier 2 van besteld.

Laatst gewijzigd door stroke33 : 25 February 2012 om 15:35 Reden: waar gekocht.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:18.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.